Tri otázky, dvanásť slov. Hamilton po šprintovej kvalifikácii držal bobríka mlčania | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa už určite nevie dočkať 8. decembra, keď bude sezóna 2025 definitívne minulosťou. Rovnako ako na predchádzajúce kvalifikačné segmenty, aj na šprintovú kvalifikáciu v Katare bude chcieť totiž čím skôr zabudnúť. Ani tentoraz sa nedokázal prebojovať do druhej časti kvalifikácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221323/tri-otazky-dvanast-slov-hamilton-po-sprintovej-kvalifikacii-drzal-bobrika-mlcania

A jaj. Tak to nevypadá úplně nejlépe. To zase budou otázky.

Veľmi hypotetická otázka, ale - naozaj by som rád vedel, ako by zvládol sezóni 2025, ak by ostal u nás.

Lépe. Zná auto, procesy, v teamu byl preferovaný. Prostředí dle jeho gusta. Auto lepší. Jak by to mohlo být jinak.

3 Likes

Lui traged roka :joy:

2 Likes

7 desatín, to je až nechutné

A prečo to tak nebolo v 2024? Kamarát sa pýta…

ved v mercedese jazdili poodonnu uroven s russellom

Trepeš voloviny. Ja som so svojím autom najazdil 100000 kilákov. Ak by som ťa posadil do druhého, úplne rovnakého, nestíhal by si za mnou ani … (nechcem sa hrubo vyjadriť v rodnom jazyku). A to tohtoročné Ferrari je mizéria.

1 Like

nejako skoro Vlasto

Však už tohto ročné Ferrari má veci pre Lewisa. Posunutý kokpit, posilňovač riadenia a taktiež vývoj. Už tam je skoro rok. A v SF-25 majú najazdené toľko isto.

1 Like

Pokud to není 8 desetin, tak je to v poho :smiley:

1 Like

Vracím se k tomu, já od Hama nečekal zázraky, ale co jsem mylně čekal je že dokáže vedle Leclerca přijmout pozici toho horšího a vezme to celé jako výzvu pomoci Ferrari, pozitivně. Takže, pokud v sobě stále má sobecký oheň ale schází na to výkonnost, pak to bude prostě špatné a toxické pro obě strany.

Kdyby takové výkony ve Ferrari podával Sainz, a choval se tak, tak média už ho dávno sežrala za živa.

3 Likes

V 2024 to tak bylo. V roce 2024 Lewis vyhrál 2 zavody.

Mercedes skončil v 2024 v PK na 4 místě.

V Mercedesu měl slabé kvalifikace, ale poměrně silné závody. Stěžoval si na auto, a šéf teamu se mu za to auto omlouval.

Nyní ve Ferrari, které je na 4 miste v PK, nemá Lewis jediné vítězství v GP, pouze ve sprintu. Nejdou mu kvaldy a ani mu moc nejdou závody. Šéf teamu je sice cajk, ale bohužel hierarchie ve Ferrari je trošku jinak a reditel, nebo co je Elkan zač, mu vzkazuje ať je zticha a maká.

Že pozdravuji tvého kamaráda.

No já se přiznám, že jsem čekal Hama horšího od Leclerca, ale ne o tolik a takovým způsobem. Furt jsem si myslel, že Ham se může výkonnostně vrátit až ground nesmysl zmizí příští rok, jenže Ham se úplně rozložil psychicky a pokud se nevzpamatuje sám od sebe, tak je to prostě konečná. Jinak ve Ferrari se ukazuje, že Fred je stejně slabej jako byl Dominicalli, který si neuměl poradit s Massou (a to Massa podával lepší výkony ve srovnání s Hamem)

1 Like

Tak kamarát ti odkazuje, aby si si nevyberal len to, čo sa ti hodí do odpovedi, pretože v sezóne 2024 Hamiltona porazil tímový kolega v celkovom hodnotení na body a to je to, čo sa počíta.
Už pred rokom ho Russell v Mercedese bez problémov porážal a porážal by ho v Mercedese aj tento rok. Fakty budú vždy viac ako domnienky a pocity…

tebe zase harasi co?

2 Likes

Čo konkrétne som napísal nesprávne?

Na to jsem odpovídal a na moji odpověď týkající se tohoto dotazu tvůj kamarád reagoval.

Nikde nebyla řeč o porážce teamoveho kolegy. Jen zda by sezónu zvládl lépe. A já jsem přesvědčen, že ano, protože o moc hůř, už to nejde.

V roce 22 porazil George Lewise, v roce 23 Lewis George, v roce 24 George Lewise.

Pokud je tvůj kamarád přesvědčený a ví jak by to bylo, nevím proč se mě ptá. Já mám svůj názor a na názor tvého kamaráda se neptám.

A pokud tvůj kamarád dokáže do hodnocení sezóny zahrnout všechna fakta, tak mu gratuluji.

Přeji pěkný závodní víkend.

Neveri tomu autu, upshiftuje a boji se nestabilniho zadku. Coz Leclercovi nevadi…
https://x.com/gurt___yo_ah/status/1994499017829748878

1 Like