No vidíš, že to ide aj inak, ako len fabuláciou. Keď dôjde na fakty, tak ten názor na Lewisa má hneď iný obraz…
Nabudúce môžme znovu pokecať o jeho “úspechoch” 
7desatín kde? Nesedí tá strata ani pri eliminačnej časti kde Lewis vypadol, ani v konečnom výsledku. Max tiež stratil na Yukiho predsa.
Som rad ze ides cez cisla/fakty… lebo niekto tu tvrdi, ze cisla nie su “vsetko” a posudzuju jazdcov subjektivne (napr. ze je niekto najhorsi a pritom je v prvej 10tke atd… atd…).
Aj vdaka tebe - ze si pragmatik a ides cez cisla - vieme s istotou 100% povedat, ze mame na roste jazdca, ktory je najuspesnejsi v historii a ma najviac PP, najviac vitazstiev, najviac bodov atd…
Vdaka, ze povazujes Hamiltona za naj TOP jazdca - skvele a este raz vdaka (viac takych co idu cez cisla
)

Mám obavu, aby Lewis už nebyl v negativní spirále, ty příklady už jsme v minulosti všichni viděli. V té rychlosti, kdy jde o desetiny/setiny vteřin (i kdyby o jednotky vteřin), musí autu důvěřovat a všechno dělat intuitivně. Jak tohle nefunguje, je zle. Pro něj naštěstí sezóna končí a pak se uvidí.
Skoro čo? Nechápem …
o siestej rano…
Zobudil ma kocúr.
Tak v tvojich faktoch máš zopár nepresností, ale to tebe nevadí, ty si taký jednoduchý Janko…
Dnes sa jazdí raz toľko pretekov v sezóne ako v minulosti a bodový systém dáva pilotom raz toľko bodov za umiestnenie ako v minulosti, že sa to nedá porovnávať. Ak v roku 1980 bolo 14 pretekov, je logické, že nikto nemohol získať 20 víťazstiev, PP, atď…
Lewisa môžeš porovnávať v kontexte so súčasnosťou, ale určite nie historicky, ty môj bambus…
Jasne - aj vidim ze sa strasne trapi a ma viac problemov a staristi ako radosti a nevysli mu sezony - skor som len podpichol ohladne tych statistik ked sa nimi operovalo… realne vidim ze je dolu a tiez sim zvedavy na 2026 a uvidi sa - fandim 
No pocuj moja jednoducha Marienka… je to len tvoje tuzobne zelanie aby som bol tvoj bambus - ale nie, dakujem, hladaj dalej - fandim ti a nevzdavaj sa - niekedy aj motyka vystreli 
Po motorhome Ferrari uz se poflakuje manager Sainze.
Lujzo dal odpovede na Kimiho. Len u Kimiho to bola tradícia, u Lujza je to znak čistého zúfalstva