Toto Wolff predĺžil zmluvu s Mercedesom | Magazín F1 - F1online.sk

Toto Wolff patrí k najúspešnejším šéfom vo Formule 1. Tím Mercedes previedol cez najúspešnejšie obdobie v histórii tejto značky. Osem titulov v Pohári konštruktérov a sedem titulov v šampionáte jazdcov s Lewisom Hamiltonom a Nicom Rosbergom, to je len krátky výpočet úspechov rodáka z Viedne, ktorý je zároveň tretinovým vlastníkom pretekárskeho tímu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139998/toto-wolff-predlzil-zmluvu-s-mercedesom

Jsem zvědavý kdo tady bude zpívat žalmy jako první. :grin:

1 Like

To aj ja, myslím že hlavne @rozvazane_boty :rofl: :rofl: :rofl:

Botička si musí hodně šlapat nejen po šňůrkách, ale rovnou po jazyku. :grin:

Viete mi niekto napísať ako sa stal tretinovým vlastníkom. Nejak si už nepamätám kedy to bolo a čo za to platil. Ďakujem.

Proc bych mel brecet. Vsak wolf je jeden velkej neschopak s velkou hubou a bez daviciho reflexu. Bez Schumiho a Brawna by nikdo neznal jeho jmeno. Posledni dva roky, kdy se mel ukazat, tak selhal a selze dal. Doporucuje k voltarenu objednat i kapesnicky, sezona se blizi.

1 Like

Mercedes potřebovat po odkoupení týmu Brawn GP investice aby se mohl zařadit mezi TOP týmy. Tehdy hodil Toto Williams přes palubu a přešel k Mercedesu, který se zdál být mnohem perspektívnější.

1 Like

Toto je klenot, este lepsi je ale Alonso jak simuluje mikrovlnku :grinning::grinning:

2 Likes

na Fernanda nemá nikdo, to víme všichni jen @PUFF se k tomu musí dopracovat :stuck_out_tongue:

Však proč myslíš, že ho Helmut a Horner tak hejtují? protože řádil v RB před nima

to je tvoj subjektivny pohlad, ted Vas :smiley:

McLaren smazal celý IG. (nebo nevím jeslti se to dá skrýt)
Nové barvy?
Nová identita?
Nový majitel? :eyes:

Nevíš něco? @Evap :slight_smile:

Dokud mi nedáš info od Hornera proč, tak hejtuje Wolffa, tak je to jasný :stuck_out_tongue:

Je tretinovy vlastnik, takze podpisal zmluvu sam so sebou :slight_smile:

nemam ti ake info dat, vezmem si ho so sebou do hrobu

mohli by ist do strieborna

Posty jsou archived, ne deleted a jako bonus se “vstuouje do reputation era”, prostě hype před prezentací novyho monopostu s logem a barvama, pak daji ty posty zpatky

Co to znamená?..

1 Like