Toto Wolff predĺžil zmluvu s Mercedesom | Magazín F1 - F1online.sk

Že budou dojíždět před Mercedesem

Nové video. Aha. Takže sázka Piastri vs Hamilton?
https://twitter.com/McLarenF1/status/1746940332397219933

Spatna zprava pro konkurenci :writing_hand:

Nemůžu po tobě chtít dvě flašky za jednu sezonu :slightly_smiling_face:

Moje kapsa to zvládne.
Ale tvoje odvaha asi ne. :slight_smile:

Však já jsem se tě ptal, jestli dáme další sazku po testech, nechtěl si

Ty jsi to říkal, že to je důležitý.

Bolo to tak ze Lauda mal 10 percent a Wolf 30.
Bolo to dost divne, lebo sef stajne nema mat co percenta z teamu.
Boli hlasky, ze takymto spôsobom si chce Wolf vynutit respekt u zamestnancov, jednoducho aby drzali hu.u a krok.
Zvlast potom, ako vystval z teamu Brawna, ktory stajnu zachranil, udrzal nad vodou a vytiahol na spicu.
Precitajte si Rosovu knihu a pochopite.

Ty si říkal, že to tak důležitý není … tak kdo z nás měl pravdu? :stuck_out_tongue:

Ani ne. Škoda peněz.

Se nedivím, že Mercedes tak opadnul, když jim děláš poradce, kterej funguje, jak Schillerová

Ross ale svůj tým celý prodal a se ziskem se podělil se všemi, kteří původní Hondu zachránili.

Môze byt.
Wolf vsak rozhodne nie je ten, ktory vytiahol Mercedes dopredu.
Naskocil do skvele rozbehnuteho vlaku + strojveduceho politickymi intrigami vyhodil z lokomotivy.

Jestli byla Rossovi nabídnutá stejná možnost jako Totovi, tak si Ross na nic nemůže stěžovat.
Tehdy mě mrzelo, že se Mercedes zbavil Norberta Hauga. Ten pán mi byl hodně sympatický.

Ja po precitani knihy od Rossa to vnimam tak, ze nebolo mu ponuknute to iste.
Skôr tam slo o kombinaciu politiky a kupenia 30 percent teamu zo strany Tota.
Lauda mal 10, takze ostalo mu splasit suhlas este 11 percent a Brawn si mohol zabalit veci do krabice.
Ross sam tvrdil ze kupit akcie teamu mu neprislo OK.

Jednou se týmu zbavil, tak mu nejspíše druhou možnost nedali.
Navíc tehdy Ross tvrdil, že chce jít do důchodu a užívat si na rybách.

Kazdopadne bavime sa o klube piraní, takze je to vsetko v sulade s ich vlastnostami.

Já nevím nic, počkám si, až se opravdu vyjede aspoň na testy. Moc práce :frowning: .

Tak McL dělá hype pro novej monopost a livery, změna barev má být i na kobminezach mechaniků a v boxech @Evap

2 Likes

Však si to Brawn rozprodal sám. Ani nestihlo zashnout razítko o vlastnictví a už to prodal Mercedesu s Aabarem.
Nejdřív 3/4 a skoro hned zbytek.

Mercedes o Wolffa hodně stál. Nabídl mu šéfa stáje + 30% za 30 mega.