Toto mi azda pomôže nájsť si prácu, smeje sa Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz má po pretekoch v Austrálii dôvod na radosť. Všetkým ukázal, že ešte ho netreba odpisovať a určite mu netreba ukazovať cestu na úrad práce. Senzačným víťazstvom len dva týždne po operácii si pýta angažmán v tých najväčších tímoch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147988/toto-mi-azda-pomoze-najst-si-pracu-smeje-sa-sainz

Tak kdo bude další chlebodárce?
Mercedes, nebo Aston? :slightly_smiling_face:

Pořád se v téhle změně snažím najít logiku ze strany Ferrari, ale jde mi to čím dál tím hůř…

2 Likes

To nema ziadnu logiku okrem toho, ze Elkan sa F1 rozumie ako hus do piva a chcel mat najvaciu hvizdu a ked tu nemohol mat chcel aspon to najdrahsiu.
Neverim, ze Fred by to vymyslel takto.

7 Likes

Nadpis mate.
Znamená to toto nebo Toto?
Asi toto s velkým T? :grin:

4 Likes

Přesně takhle mi to připadá, nemůžu si pomoct. Lewisovi rozumím, to jo :smile: .

1 Like

V cem nejdražší?
Vyfotí se v továrně, ukáže palec a uz je zaplacený.
Ostatně se zaplatil v podstatě už pri přestupu.

Fiorentino Perez vždycky říkal: “Nejdražší přestupy jsou vždy nejlevnější.” :slightly_smiling_face:

no ako drahokam predsa…

To je jedno, prostě je to sedminásobný šampión. Takže Elkann postupuje v zajetých kolejích Ferrari “s nějakým budováním týmu od základů na mě nechoďte, je s tím práce a dlouho to trvá. Koupíme mistra světa, ať všichni vidí, že chceme to nejlepší, a on už pro nás bude vyhrávat”. Snad se teď pletu, Vasseurova práce už je vidět.

Trika se Sainzem už všichni fanoušci mají, tak teď budou vydělávat na tričkách s Hamiltonem. Hledat logiku u Ferrari… :slightly_smiling_face:. No ale pěkně jim Sainz zatápí. Zatím je pořád lepší jak Leclerk. I s tím slepákem byl v tréninku rychlejší.
Ale je mi Sainze líto, nemá kam jít ( myslím pořádnej tým). Leda by Peréz zase dostal krizi a v RB by dostali rozum, ale to nepředpokládám. Mercedes je čím dál " lepší" , nebo AM, pokud by odešel Alonso, ale to je tak nastejno, druhá liga. No a s tím Audi/ Sauberem, tam je to katastrofa. Auto je kraksna a jejich pitstopy tomu nasadí vždy korunu.

Ja by som vykopol Leclerca a podpísal naspäť Sainza, už dávno predsa vieme že zmluvy sú len kus papiera :grinning:

1 Like

snad bez slepaku. so slepakom byval skor pomalsi

Já bych Sauber/Audi neodepisovala, pokud do toho Audi skočí stylem (hlavně financováním) Lawrence Strolla, tak tam perspektiva být může. Problém je, že to je taky na roky a Sainzovi optimální věk už bude pomalu ustupovat, formu má teď.

Tieto silné reči sa mi páčia, ale stále je to len o tom, keď RB (alebo skôr Maxov RB) zakopne. Aj minulý rok v RB raz zakopli, Sainz sa tešil a aj tak skončilo po sezóne Ferrari až tretie a Sainz siedmi. Ale sezóna je dlhá, tak uvidíme.

Takže poslední rok vyhrává jen někdo z RBR a Sainz.

1 Like

Triko se slepým střevem by se ti nelíbilo?

Nerozumim jak tady muze furt nekdo hledat nejakou logiku ohledne Sainze. Celou dobu co je ve Ferrari je ponizovany, dela se z neho dvojka a ja nevim co jeste. Nakonec ho vykopnou misto slabsiho pilota, ale zase prijde nekdo s tim, ze nechape rozhodnuti Ferrari o jeho ukonceni :eyes:

Leclerc je slabsi pilot hovoríš ? :smiley:

Dneska vypraskal Leclerca :drooling_face:

uprimne Ferrari nechapem maly ste pomerne dobru jazdcecku dvojicu ktora spolu reativne dobre spolupracuje a navyše su obydvaja pomerne dobry a tak ked to jednemu nejde tak druhemu ano priklad dnes Sainz bol omnoho lepši ako jeho kolega keby ste Sainze vymenily za maxa to sa da pohopiť mlady jazdce ktory ma už 3 tituly a fakt je super dobry čiže sa da kolem neho vyskladať tim jasne že by Leclerc nebol nadšeny lebo max che byť 1 a nieje moc timovy hrač ale zobrať tam Hamiltona ktory čosi budeme už nieje najmladši vlasne ak sa nepletiem tak je druhy najstarši pilot ktory nieje vôbec lacny a to same nieje moc timovy hrač skratka nevydim tam ten benefid skratka zamna je to vemni nerozumne