Rekl bych ze to ma tri hlavni roviny:
- Ferrari je vyrobce a prodejce sportovnich aut, takze promo
- Hamilton je 7x mistr
- Tak moc Ferraristi nechteli v tymu Sainze az za nej dostali jeste vice nechteneho Hamiltona
Rekl bych ze to ma tri hlavni roviny:
Uz si o tomto viedla debatu s mnohymi tunajsimi fandami, aj so mnou. Nikto ti tu neda jedinu spravnu a vierohodnu odpoved, len dohady alebo hoaxy.
Skus sa to opytat Freda a na100% dostanes jedinu spravnu odpoved.
Třeba je to mojí nechápavostí, může být .
1 bod myslim že to tam nema moc velky efekt u mercedesu ano lebo mercedes ma viac druhov vozidiel ale ferrari ?? kde najlacnejšie ferrari stoji cez 500 tisic a to som povedal to najlacnejšie takže ferrari nepotrebuje promo lebo každyu bohati človek by ho rad vlasnil lebo skratka ked povieš že maš ferrari tak si fakt bohati zatial čo ked povieš že maš mercedes neznamenato nič takmer lebo to možeš mať aj dodavku 2 bod je sice fajn jasne ale kto posledni do niesol titul bol to kimi ktory pred tim nemal titul a mena ako vettel alonso ktory maju tich titulov viac ferrari nedoniesly tituly 3 to je vlasne najvekšia sranda hmkača niektory tifozi nenavidely
Sorry, nemyslel tvoju nechapavost, iba to, ze sa to pytas na zlom mieste. Prave naopak, myslim si, ze tu patris k vynimocne chapavym, empatickym a ferovym fanusikom.
Podľa nich je. Lenže to Leclerc nasadil laťku vysoko iba. 7x po sebe bol front row štarty, ale raz urobí chybu a idú ho zabiť. Sainz tam nechcú kvôli jeho klanu Sainz Sr. a ten jeho bratranec. A zaujímavé, že vždy sa na Leclercovom aute niečo cez noc ■■■■■■■ ale keď bol Ollie, tak zrazu čistý víkend.
Jé, děkuji . No jo, všichni se tady tak ptáme jeden druhého a odhadujeme správné odpovědi. Občas se ale taky trefíme!
Ver ze fotky Hamiltona v novem sportovnim Ferrari budou mit svoji magii, prilakaji dalsi nove bohate stariky.
Nepochybuji o tom ze kdyz Hamilton dostane win car tak doruci titul.
No právě. Teď by potřeboval dobrý auto a to se nikde nenabízí.
Měl jsem pocit, že ho porazil ve čtvrtečním tréninku v Džidě, ale nakonec byl přeci jen Leclerk rychlejší. Spletl jsem se.
Třeba se za rok něco uvolní.