Toto boli jedny z mojich najlepších pretekov v roku, hodnotí Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Vies, ze on to ma s tou anglictinou tazsie. :sweat_smile:

To je len dalsie slovicko, ktore odomna prebral z niektorych diskusii, len si zabudol pozriet jeho vyznam a pouzitie vo vete.

1 Like

nechapem tieto vypady, ale tak som uz nejak za tie roky zmiereny s tym, ze na niektore otazky clovek nema poznat odpoved :smiley:

1 Like

Tam bol asi jeden vypad z okna, ked bol maly. :smiley:

Tu s Josem fňukáte, jak tu do vás jedu dneska, přitom jsem nenapsal vůbec nic, co by nebyla pravda :slightly_smiling_face:

1 Like

Ty umíš anglicky, jako ježek finanční gramotnost, od tebe lze převzít tak manipulaci a demagogii :grinning:

nevyjadrujem sa, lebo vsetko bolo povedane, hogrik klasicky chce debatu odviezt od F1 niekam doprdele, aby sa zase ukazovalo na to jak su jezek s josom toxikomani a on je chudacik :smiley: prvoplanove pokusy

Jednou bych si chtěl přečíst Alonsův deníček.
Asi by text zněl nějak takhle.
Dnes jsem měl nejlepší probuzení svého života. Pak přišla nejlepší stolice mého života. Byl jsem si zatrénovat a na trenažéru jsem zajel nejrychlejší čas mého života. Pak jsem si volal s maminkou, byly to nejkrásnější chvíle mého života. … … …Večer jsem dával do prádla nejtvrdší trencle svého života.
Hotové Radovanovy radovánky.
image

2 Likes

Mého života? Hodnotil závody letos jenom. :grinning:

2 Likes

Letos už ale nějaký nejlepší měl, takže teď by už musel napsat druhý nejlepší výkon a žádné takové zmínky jsem si nevšiml. :smile:

To je v pohodě Ferdo, už máš věk, tak ti to dcohází pomalu, že přichází další závody, kde pilot může podat lepší výkon

2 Likes

Kde ja fnukam?

Vobec nikde, mne si ukradnuty, takze toto plati na teba:

Dobre ty crying post snowflake. :smiley:

Jj, viackrat som mu v dobrom napisal k F1 ohladom situacie v McLarene, kde som ho pochvalil a zhodol sa s nim. Odpovedal presne 0x. Ale ked ide o jeho sra.cky, tak tam ma Honzik oznacuje a vypisuje o mne, aj ked som offline alebo absolutne nie som vo vlakne. Chudacik. :smiley:

1 Like

Však právě. Rozum totiž přichází s léty. Ale neboj třeba se taky jednou dočkáš a léta nebudou přicházet samy. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Myslím, že to tu někteří zbytečně prožíváte. Alonso nejel vůbec špatně, podívej se, co tam předváděl Stroll. :grinning:

2 Likes

Přiznám se Ti, že Alonsové chvástání o nejlepších závodech jeho života na 130% neprožívám vůbec, což mi ale nebrání, abych se jimi nedokázal bavit. :smile:

1 Like

A jak dojel Gasly, porazil Ocona a nováčka Colapinta?

1 Like

Gasly dojel se stejným bodovým výsledkem jako Alonso, který zajel životní závod roku. :crazy_face:

1 Like

Ja už čakám, že kedy začne hovoriť ako jeho roky v McL (2015-2018) boli najlepšie v kariére.

1 Like

Však právě v Meku ty jeho nejlepší průjezdy zatáčkou začaly. :slightly_smiling_face: