a to išiel o pitstop viac, takže mal byť teoreticky rýchlejší. Oni sú fakt stratený, im ani ten upgrade nepomôže.
Hovoril, ze mal nejaky problem s motorom, a preto nemohol vyuzit cely vykon.
V Baku na rovinke sa asi ukaze ako na tom su, co sa tyka top speedu. Singapur bude pre nich pravdepodobne klasicky utrpenie, ale klucova pre nich bude trojicka Austin - Mexico - Brazilia.
Najma v Mexiku im to vzdy slapalo, takze tam sa asi bude rozhodovat o tom, ci sa RB podari odvratit utok McLarenu na titul alebo to bude cisto len na (ne)schopnosti McL a Landa (pripadne este Leclerca).
Nasledujúce závody z pohľadu TOP3 tímov:
McL : To je dominantný monopost všade by mal vyhrať bez zaváhania
Ferrari : Baku - silná trať a faktor Leclerc (vždy na mestských a baku vyjma silný)
Singapur - silná trať a mestský okruh (sedí Leclercovi tiež dosť)
Austin - Ferrari tam bývalo dobré vcelku
Mexico - odkedy mali malé turbo katastrofa, ale minulý rok išli dobre
Brazília - sedela Ferrari viz Lec P19 - P4 (2022)
RB: Baku - zle v súčastnom stave
Singapur - katastrofa už aj bez súčasného stavu
Austin a dalej upgrade: Neznámo ako silný
V podstate si to pekne zhrnul, len tu:
mi hned napadlo “I’m stupid.”
Kazdopadne RB sa musi dostat spat aspon na druhu priecku s autom, inak moze Max len dufat, ze Leclerc s Norrisom sa budu vzajomne vyradovat.
Nevie sa kedy RB planuje nejaky upgrade?
Austin majú doviesť ale po vyhlásení, že nechápu vlastným vývojovím nástrojom to asi nebude moc dobré.
Naštastie to bolo prvú sezónu ako a bolo to aspoň aj vtipné. Je to jediný jazdec v Baku kto má viac ako 1 PP. Teda on tam má 4 PP po sebe.
Najhorsie je, ze nemozu ani objektivne porovnat auto zo zaciatku sezony s tym sucasnym, kedze Perez nie je relevantny v tomto porovnani voci Maxovi. To by museli pre Maxa doviezt obe specifikacie na jednu VC, ale ani to by nebolo uplne ono (a asi je to aj nerealne).
Mne ako fanusikovi RB zostava uz len dufat, ze v Brazilii zaprsi alebo ze Lando s Leclercom sa parkrat tuknu, pripadne nejake hamiltonovske stasticko v podobe spravne nacasovaneho SC/RF sa usmeje na Maxa.
ja chcem opak. Lando Max sa tuknú v jednej GP a Leclerc vtedy masívne získa.
Autor Gianni Rodari?
Nene ale hádaj dalej.
Nevím… Edmondo De Amicis?
Nekonečný delulu u Ferrari
“Delulu” - kolko mas rokov Honziku?
Stale menej “delulu” ako mission #33 alebo treti titul.
Stale verime, ci ako to vy hovorite? Co je na tom zle, ze Ferrari a Leclerc stale veria, ked ta sanca (hoci je mala), stale je?
Jo, ty jsi taky delulu, to je fakt
Jsem si nevšiml, že by kdokoliv psal: je AM je na tom špatně, ať jdou do pr … pak dobrej zavod se zlepšením a hned: we are so back …
Něco jinýho je fandit a věřit, něco dalšího je bipolární fandění
nordak, ja, jos, pekne dneska ides
? V čem jedu? Strašně snowflakes, holt máte růžové brýle a nechcete vidět některé aspekty, za to já nemůžu, nepíšu nic urážlivého
v com som konkretne snowflake?
Se podívej na tvoji předchozí příspěvek tady
ok, nevysvetlis, nepomenujes, u temy odbocujes klasicky inam … slovami Evky “díky za diskuzi”