Ano, ano, suhlasim. Uz mi tie “opatrenia na dorovnanie pola” pripadaju ako Hlava XXII a Fia si nahana vlastny chvost - ktory ale nema…
Inak sa ale tesim na 2026 - sam som zvedavy, kto to ako da a ktory jazdec sa aj najlepsie adaptuje
Ano, ano, suhlasim. Uz mi tie “opatrenia na dorovnanie pola” pripadaju ako Hlava XXII a Fia si nahana vlastny chvost - ktory ale nema…
Inak sa ale tesim na 2026 - sam som zvedavy, kto to ako da a ktory jazdec sa aj najlepsie adaptuje
Taky se těším, ground efekt vozy mě nebaví.
Nevím no, umělé škrcení těch co budou mít náskok, to na velkou zábavu nevypadá, ale snad se mýlím
Tak zastropovat vykon ICE aj hybridnej casti a je. Motor nie je len o vykone, je priestor kde sutazit aj s capom na vykone. Spotreba, mapovanie, priebeh vykonu v speltre otacok…
Sorry ale ked do formule tak strasne tlacia hybridne technologie, tak nech sa venuju tymto strankam. Optimalizacii spoluprace ICE a elektro. Aj tam sa daju najst rozdiely a nebudu take, ako ked niekto ustreli o 60kW…
Třeba to nebude tak horké.
Přestaň se bránit.
Proč Mercedes dělá tak ošklivý auta?
Tyhle rekordy zbožňuji. V techničáku jsou tabulky v nereálných hodnotách.
Eko jízdy známe. Gumy přehuštěné a bez vzorku, upravené ložiska pro nižší tření. Kolem auta další čtyři, které razí cestu…
Tím samozřejmě nepopírám, že vývoj nejde dopředu.
Protože designeri to dělaj v dnešní době na pervitinu.
Tak jsem rád že se shodujeme, to auto za mě vypadá fakt strašně. Oktávka je daleko hezčí třeba.
A o to jde. Vývoj, lepší uchování, lepší sběr.
Za chvilku bude třeba 1/2 baterie s 2 násobným výkonem neb stejným výkonem.
Jako moc to nesleduji, protože se mě taková auta netýkají. Ale myslím, že jsou hnusná jen ta elektro.
Já elektrovozy sleduji už dobrých 40 roků. Nejspíše ještě déle, ale přesný čas si už nepamatuji, ale asi to bylo v začátcích kalkulaček s fotovoltaickým dobíjením. První závody kyselin vznikly v Austrálii a soutěžilo se kdo dál dojede. První rekordy byly někde kolem 300-400km, takže vývoj je sice znatelný, ale nijak převratný.
Přitom je to letos 190 roků, kdy elektroautomobil vznikl.
Já už nějakou zpětnou vazbu na elektriku můžu dát.
Sice ne na auto, ale na motorku.
A samotného mě to překvapilo.
Je skvělá, po všech stránkách.
Ze začátku, když jsem ji vzal na trať, každý okukoval, chtěl se svézt a byl nadšený.
Já taky.
Dneska, asi po dvou měsících mě nebaví, chybí mi zvuk, spojka a řazení.
Někdy ji ani nevyndám z auta, když jdeme jezdit.
Je to s ní takové všechno jednoduché a hlavně chybí ten gyroskop, tomu bych nevěřil, jak obrovský vliv na stabilitu to má.
Takže sportovně je to strašně sterilní, u aut to bude podobné, ale uživatelsky to musí být paráda.
V Monaku jezdí policie kompletně na elektrických motorkách, třeba…
Je to tak. Já se svezl s nějakým elektrickým Hundaiem a těch 300 koní je znát. Bylo ticho i pohodlí a přesto jsem se trochu cítil, že zase jezdím s mostovým jeřábem.
Hodně mi vadila rekupurace při brzdění. Je to takové nepřirozené chování vozu. Vlastně i na sundání nohy z plynu si člověk musí zvykat, auto hned začíná místo plavby brzdit.
Kvůli velké váze mi chyběla přirozená obratnost vozu.
Nejvíce mi ale vadí, že v současné době tyhle vozy s ekologií nemají nic společného a když kleknou baterky, tak Ti na dvorku zůstane předražený šrot, který nikdy nebude mít šanci, aby se z něj časem stal ceněný veterán.
Přesně, vyrovnanost je hrozná věc
Tak proto nejsi vyrovnanej člověk
Však vyrovnanost je dobrá, ale pokud bude vlastni silou.
Ale chápu, že máš rád umělou vyrovnanost.
Elektro robí väčšina značiek hnusných. Mercedes je ešte dobre, BMW je úplný hnus a čo je horšie, tak už aj klasické modely ako X3 sú otras.
V klasických spakovákoch je Mercedes top.
To ze nebudou vsichni pripraveni na 100 pro je jasny, tymy budou hned jak to pujde kopirovat ty nejlepsi jako vzdy