Tu súhlasím.
Nie, nedomyslel. Napísal si presne toto a z toho som vychádzal:
Tak kde k*Eva ušetríš 5-8 tisíc eur?
Veď buď to vysvetli alebo priznaj, že sorry napísal som blbosť. Čo je na tom? Priznať chybu je oveľa priaznivejšie a sympatickejšie ako si nezmyselne stáť za klamstvom, ktorému neuverí ani úplný hlupák.
–
Čo? Nespájal? Veď si doslova napísal, že tebe to urobí úsporu 5-8 tisíc ročne a teraz píšeš, že ty aký toľko nenajazdíš, aby to tú úsporu urobilo. 
S nikým som sa nehádal, je si spokojne jazdím svoje slabšie 4-ročné AMG a nikoho nemusím presviedčať o tom, že spalovák je lepší preto lebo. Keď niekto chce jazdiť elektro, nech jazdí, ale nech o tom neklame ako ty a neglorifikuje výhody, ktoré tak veľké nie sú a nebagatelizuje nevýhody.
Len mi tieto tvoje “argumenty” prišli úplne rovnaké (dokonca aj čísla veľmi podobne ustrelené) ako od človeka, na ktorého som sa pýtal, či si to ty.
PS: Keby si chcel fakt super interiér a komfortnú jazdu, tak určite môžem odporučiť Mercedes. Nechytá sa naň ani BMW, ktoré som vlastnil predtým a už vôbec nie elektrosr.čky ako Enyaq alebo Tesla, ktoré som párkrát skúšal.