Snad to Strollovi za ten bod stálo. Jinak bych to asi nechal bez komentáře, stejně jako to udělal Alonso.
Nevím jestli by araby vodík zajímal, když všude mají ropy dost. Plyn tam pálí bez využití. S přepravou vodíku to taky není moc jednoduché.
No nevím, ale dokud se v Arábii nerozhýbe nějaká výroba, jako třeba v Maroku, tak o energie jakéhokoliv druhu moc velká poptávka nebude.
A ty jsi předpokládal, že předběhnou RB?
Ne, ale bránil jsem je když na ně tady neustále plivali že to vedou do sraček a že zkrachují a skončej a že na to nemaj a nerozumí tomu a bla bla bla.
Jako pročti si to sám, mě to po chvíli přestalo bavit a můžeš si vybrat z mnoha a mnoha zaručených Tripovin
Triper je na McLaren trochu vysezenej ale jednu dobu to s McLarenem nevypadalo moc dobře.
Jen hlupák u nich přestal věřit v potenciál a neustále strašil jak maj špatné lidi kteří nedělaj a neuměj dělat dobrá rozhodnutí Teď se mezitím rozpadá RedBull a McLaren vykvetl do doublu. Prostě byli vedle jak ta jedle a já jim to tehdy říkal.
Triper tady chodí rozdávat svoje moudra, který patří do výkladní skříně některých politiků - mimo a zbytečný. Co víc, tak tu má i potřebu shazovat ostatní nebo shazovat lidi na základě vzhledu, pohlaví i politickýho přesvědčení. K čemu jsou ti pak příspěvky od člověka, co podle fotky sám má nadváhu, ale dělá bodyshaming na ostatní? K hounu ti to je, protože ten člověk očividně neviděl sebereflexi natož střízlivý pohled ani z rychlíku
Už tehdá jsem byl rozumnej
To nemá smysl, Red Bulláky a Ferraristy sere McL, protože odvádí lepší práci a nemusí mít jednoho pilota skrz sponzoring
Já mám McL rád, ale nemám rád Piastriho. Včera si to u mne podepsal.
Takovou výhru bych se styděl přijmout.
Ten Triper tam dole
Když McL prodal celé své sídlo a šel do pronájmu, tak by si jen hlupák nevšiml, že je to s McLarenem nahnuté.
Tehdy nikdo z nás nemohl tušit, že si tím nový majitel pojistil svůj budoucí majetek, aby jednak snížil prodejní cenu, ale hlavně, aby zahnal choutky případným zájemcům o takto znehodnocený tým.
A udělal to opravdu chytře, protože já, @Triper i @Evap jsme o nákup McLarenu skutečně ztratili zájem.
Majitel je vedlejší, bylo jasné že McLaren nezmizí.
Nebudu tak tvrdá, ale být kolegou bych mu určitě nevěřila, že mě upřednostní, když přijde na lámání chleba. Zatím se projevuje jako hodně ambiciózní a ne úplně rovný. Pokud by rovný byl, tak by nevystrčil zadek na tým, který do něj investoval milióny, smlouva nesmlouva. Neříkám, že se mu to nevyplatilo, ale už je potřeba počítat s tím, že může podobnou věc kdykoliv udělat znova. Zdůvodnění se vždycky najde.
ano, ked bude moznost ist do lepsieho tak pojde. Ako skoro kazdy…
Je to divný.
- 2x s Landem undercutli Piastriho
- Pokrývají Hamiltona, který byl úplně mimo McL pace
- V jednu dobu někde 46-48 kolo, šli do boxů tak, že Verstappen byl na prvním místě, tam kdyby přišlo SC nebo RF, tak dovi dopo. Viděli jsme jak Verstappen předběhl Hamiltona… a to byl 0,5-0,8s na kolo.
To já mám Landa, Piastriho i celej McLaren po včerejšku raději
Nemohl za to, že měl lepší start a polovinu zavodu a pak ho tym zařezal