Todt vystríha Red Bull: Pamätajte na rok 2005 | Magazín F1 - F1online.sk

A na co jezdi benzin nebo nafta? Princip s tím vodikem je u te Toyoty úplně stejnej

Ne, to si zase nepochopil. 2017, 2018, 2019 nebyly dominatní sezóny Mercedesu, ale soupeři nebyli schopní Mercedes i tak porazit

Honzo, to že má Max letos lepší průměr vyhraných závodů než Mercedes, neznamená že byl RB dominantnější než Mercedes.
Analogicky pak můžeš tvrdit, že naopak Max je lepší než tehdejší jezdci Mercedesu, protože ti těch několik závodů co nevyhráli, tak většinou zahodili vlastními chybami. :slightly_smiling_face:

Btw k vodíku, vodík je momentálně ještě horší alternativa než baterie, ať už výrobním procesem, skladováním, účinností celého procesu atd.

2 Likes

Jinak k tomu agresorovi a nízké inteligenci - myšleno na agresora, který ubližuje z důvodu neschopnosti vidět jiné řešení, nemyslel jsem psychopatismus, který je s ublizovanim cílený

1 Like

Davide ta tabulka je za tým, i když jsou tam jen dvě výhry Peréze, stále tam jsou a co víc to ukazuje, že k tomu přispěl i silně kritizovany Peréz oproti dvoum mistrům světa v Mercedesu?

Nějak nerozumím, někdo to Perézovi odepírá? Ale když už se teda tak řídíš statistikami, tak ten rozdíl Max vs Peréz je enormní, proto se mluví hlavně o Maxovi, sorry :stuck_out_tongue:

A nemůže se v analogii mluvit hlavně o Perezovi, že to nezvladl a proto je ten gap tak velkej? Jako chapu, že si fanboy Maxe, já Maxovi neubírám jeho výkony a jednu z nej sezón v F1, ale nebudeme si snad lhát, že letošní RB nepatří mezi nejdominatnejsi monoposty v historii F1 a i díky tomu průměrný Peréz skončil druhý v PJ

1 Like

No takhle napsané už je to rozumnější, ano RB byl letos super dominantní a z toho vyplývají ty další náležitosti.
Akorát ta debata je trochu o něčem jiném že? Stále píšeš, že RB je dominantnější než Mercedes 2014-2016 i když na první pohled to je obráceně, akorát ty vzájemné kolize pokazili výsledkovou statistiku Mercedesu…

1 Like

A spolehlivost není vlastnost monopostu? Je. A 2016 nebylo jen o Španělsku, že. 2015 a 2014 totéž, já fakt nechápu tuhle debatu, takže mi chcete říct, že úspěchy RB letos je jen díky Maxovi a 2014-16 jen díky PJ? To je zase věčná debata :roll_eyes:

No spolehlivost je vlastnost monopostu, díky že to připomínáš…hlavně si to pamatuj až budeš zase diskutovat RB-Vettel éru, kde očividně RB nebyl tak spolehlivý jako teď a dost míň spolehlivý než Ferrari. :stuck_out_tongue: Ale to je jen taková odbočka.

Na Mercedes ale spolehlivostní problémy moc nesedí, ten byl solidně spolehlivý. Největší rozdíl dělaly fakt ty vzájemné nehody :slightly_smiling_face:

Jistě, tak koukni na ty sezony 2014-16 poctivě závod od závodu, vlastně i Q a pak tu piš, protože se řídíš pocitama a wikipedii :grinning:

Jj Turecko 2010, Belgie 2010 jen namatkou, to byly technicke selhani co? :joy:

No já teda nevím, kdo se tu řídí jen Wiki kde vezme tu nejvíc základní statistiku o počtu vítězství za sezonu a vyvozuje z toho kdo byl dominantnější jako tým :grin:

No to děláte vy s Mercedesem :rofl:

https://youtu.be/2hfQJvDdj40 pozri si radsej toto

Dobře že zmiňuješ i Q, protože tam byl Mercedes mnohem dominantnější…to jsi si docela naběhl :stuck_out_tongue:

2 Likes

A za Q se dávají body jo? od kdy?

Hele já celkově Prima CNN news neuznávám, protože je to medium, co vytváří zprávy/debaty jen emocionálně zabarvené, aby to táhlo. Třeba nerozumím, proč se tam ptají hostů na zdravotnictví a s tím spojené věci (dlouhý převoz do nemocnice atd.), jak to asi mají vědět, když nedělají v tom oboru?
Jako na jednu stranu je “hezké”, že si na tohle vzpomněli, ale za mě je to zase hlavně přitáhnutí diváků a plácání okolo Majkla, že to není úplně důstojné. Neřekl bych, kdyby se ta diskuze řídila pouze fakty a hlavně F1, ale ty dotazy, to snad připravoval @Daaviid23 když se díval jen na wikipedii

2 Likes

ano mam z toho podobny dojem, tomasovia za to asi nemozu, mozno ani slegr, ale ked si vezme, ako pred tyzdnom pri masakri na UK media zlyhali na plnej ciare, je mi z toho zle … kedysi seriozne, sice komercne, media mali nejake zasady, dneska je to uroven Extra.cz vsetko … metoda strachu nepanovala len vo Ferrari za Arrivu, ale panuje aj dneska skrze media, pozri si televizne noviny niekedy a co je obsah - kradeze vrazdy nehody, len aby si sledovatel povedal, ze to je naprd, a do toho mu politik este pohrozil, ze ked ho nezvoli, tak sem pridu imigranti a znasilnia mu zenu aj decko … sorry not sorry

1 Like

No tu Q jsi zmínil první ty, tak mi to vysvětli. :stuck_out_tongue:

měli tech problémy i v Q

1 Like