Myslis teda Shitnera a jeho kopacky do hlavy ked mu dojdu argumenty?
Tak celé zprávy právě slyšíš o válce, vraždách, znásliněních a nakonec ti hodí narození slůňatů v zoo a jaký bude počasí. Proto už dávno na to nekoukám, hledám si zprávy na netu a ověřuju si jejich pravost, protože se to jinak ani dnes nedá. Btw Prima CNN News si zve “odborníky” ty stejný dokola a ti furt kvákají to stejný dokola, furt čekám ten benzín za 100kč, umrznutí bez ruskýho plynu atd.
Ještě k tomu masakru na UK. 4 minuty po jeho zveřejnění politik ANO Juchelka si přihazoval politické body, jak chtěl zasadit vyšší ochranu pro vyučující (týkalo se jen základních škol), ale vláda to odmítla, takže to je chyba vlády. Tenhle Juchelka na začátku 2000’ moderoval hudební pořad na Nově, toliko k odbornosti a selhání lidem v té situaci
jj sledoval som a sledujem to do podrobna, mam tam kamosov
A on nebyl v Eso nebo, jak se to jmenovalo i na Nově? myslel jsem půovdně to, ale pointa zůstává
V Esu byl Mareš
Tak sorry, ale ten se nedal do sekty ANO
Omlouvá tě nízký věk, ty si to nemůžeš pamatovat
Pamatuju si to matně, radši jsem koukal na F1
Boze ty si tak tupy az z toho bolia oci ked to clovek cita. Taketo sr4cky by nepisal ani Vemola po vcerajsom resete gebule.
Zopar cistych faktov (bez subjektivnych nazorov), ktore ti daju KO v tejto nezmyselnej diskusii proti @Daaviid23, ktory ma absolutnu pravdu:
Mercedes z hybridnej ery bol jeden z najspolahlivejsich monopostov vobec. V porovnani s konkurenciou bol v tej dobe najspolahlivejsi. V 2016 Mercedes prehral len 2 preteky - prvy v Spanielsku, ktori mu prehrali piloti a druhy v Malajzii ked sice Hamiltonovi zlyhal motor, ale nebyt toho, ze Rosberg koliduje s Vettelom v prvej zakrute, tak by pohodlne vyhral.
Monopost Mercedesu mal v sezone na to vyhrat vsetky preteky sezony, akurat to pokazili piloti v Spanielsku a kolizia Rosberga v Malajzii. Monopost RB19 nemal na to vyhrat vsetky preteky sezony (Singapur).
Vyborne, ze spominas Q. Mercedes ziskal 20/21 pole positions v sezone 2016, vela z nich rozdielom cez pol sekundy. RB19 ziskal 14/22 pole positions, vela z nich rozdielom v tisicinach a stotinach (zjednodusene rozdielom mensim ako 1-2 desatiny).
Suma sumarum:
- Mercedes 2016
– vitazstva v Q 20/21
– potencialne vitazstva v pretekoch 21/21 - RedBull 2023
– vitazstva v Q 14/22
– potencialne vitazstva v pretekoch 21/22
O vitaznych naskokoch v kvalifikaciach aj v pretekoch, pocte double a inych parametroch sa ani nemusime bavit. Kazdy, kto nie je bezmozek vie, ze Mercedes 2016 bol dominantnejsi monopost ako RB 2023.
Rovnako by pravdepodobne dopadli aj monoposty Mercedesu 2014, 2015 aj 2020 v porovnani s RB 2023, ale na vyvratenie tych tvojich bludov, ktore za teba pisu tvoje komplexy, staci rok 2016.
Jezis zas ty tvoje překroucene ■■■■■■
Už se vzpamatuj, jako chápu, že tomu nerozumis a priznavas, že Max v Q není tak silný, jako v závodě, to nic nemění na tom faktu dominance RB
Potenciální vítězství? Tak to už je moc i na tebe
Jestli to chceš vysvětlit, tak prosím napiš “chci to vysvětlit”.
Já ti to rád objasním, ale hlavně nešiř nepravdy a už vůbec ne na automobilovém fóru.
Ani to, že fandíš Alonsovi, tě totiž neomlouvá .
Nepravdu tu šíříš ty
@Daaviid23 už sis zjistil ty sezóny? Já jen, že Ham měl průměrnou startovací pozici 2016 horší, než Ricci s RB, čím to asi bude
Nenaplnil potenciál auta
Kdo? Max v Singapuru? No to asi jo, když se do Q3 dostal Lawson s AT
No nic, analogicky bych mohl napsat, že za vas mluví komplexy vůči Mercedesu, ale to si chlapci musíte přiznat sami. Já uznávám nej karu RB a delivery od Maxe, že vy to neuzavate je váš boj
Zase nemáš pravdu, já se komplexem z Mercedesu nikdy netajil
Ale naopak jsem čekal přiznání komplexu z RB
Ten komplex se projevuje uznáním vytvoření najdominantnejsiho monopostu v historii F1?
Jinak kluci, domluvte si to příště s Hornerem ať tu nebmvypadate, jak blbci s tim potenciálním vítězstvím