Kluci a holky, musím jít spát, páč mám po večerce a přítelka si myslí že mám milenku.

Že ji pozdravujeme.
Jo, pozdravuj ju od outsidera, neškoď jí a občas jej pomôž (ale len občas). 
Když už jsme se dostali až ke kotevní technice, tak amatérům, ale i profíkům můžu poskytnout malou radu.
Občas někdy ve stěně nedrží hmoždinka. Velice často pomůže do odvrtané díry natlačit trochu plastu z tavné pistole a do něj hned zatlačit hmoždinku. Po vychladnutí můžete vyzkoušet našroubovat šroub.
Když budu mít chvilku, zkusím dohledat nějakou zprávu o úrazu, ke kterému by na Radyni došlo (jde pořád o Radyni?). Zatím se mi to nepodařilo, a to se dnes píše o kdejaké jarabákovině. Je to divné. Tak zatím
!
Díky za tip (pamätám si, že si to sem už dávnejšie písal). 
Vztahovačnost je strašně otravná vlastnost
.
Ty určitě outsider nejsi, to bych si nikdy nedovolil napsat.
Naopak, myslím že máš literární nadání a dobre srdce.
Tak jako je tady pro mě Evap - Beth Dutton, tak Ty jsi John Keating…
Místo starosti o vlastní obživu jsem si dala práci s vyhledáváním a podařilo se mi dohledat dvě zmínky o jednom a tom samém úrazu pravděpodobně na téhle skále, a to z r. 2007:
https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/u-radyne-se-zritil-mladik-ze-skaly.A070331_162129_krimi_mr
U tabulky se jménem Miroslav Majer beru v úvahu, že v r. 1998 ještě internet a související informovanost nebyla zdaleka na dnešní úrovni, ale že by se nedala najít zpráva o smrtelném úrazu z r. 2017, což by měl ten být Pavel Kraus, to je krajně nepravděpodobné. I proto, že úraz z doby deset let předtím se najít dá.
Takže na mě přinejmenším tahle deska působí dojmem, že se spíš může jednat o památku na nějaké rodinné příslušníky, významné pro tuhle oblast (turisti, přírodovědci…), než že by se tady zabili.
Netvrdím, že mám pravdu, fakturu Ti pošlu
.
Koukám, že jsem vynechala hlavního adresáta, to je samozřejmě @Triper .
Taky mě už napadlo, že u Krasů se může jednat o poctu nějakých oblastních sportovců, než oznámení, že se na téhle skále oba zabili.
Bohužel si s nimi strýček google vůbec neporadil. Krausů je moc a při zúžení výběru jsem se taky k ničemu nedobrala. Třeba tam malovali turistické značky, kdo ví. Nebo jsem to brala za špatný konec
.
Možná by mohl něco vědět kastelán Radyně, nebo matrika ve Starém Plzenci.
To možná jo, ale tak daleko zase moje zvědavost nesahá
.
Ani moje. Ale byl to docela zajímavý rébus.
Poptal jsem se, tak uvidíme, jestli někdo něco zjistí.
Každopádně dík za fakturu, jsem zvyklý, že daňoví poradci a advokáti si účtují čas a ne výkon
.
Neboj, já vím, že šetříš na motorku…
Jj, šetřím a ještě k tomu musím zhubnout tři kila, páč mi letos čeká pár horských výzev, kde je každé kilo tuku znát.
Takže jsem vyřadil jedno jídlo denně, ušetřím a ještě zhubnu
.
Pamataj - nejde o to, co jes, ale kolko toho jes 
Veliká moudrost 
Já jím hodně málo a stejně mám falešnou březost. 
Všichni víme co jíš
.
Při Tvé klobásové dietě jsou i tři jídla denně mnoho.
Ale přesto všechno vypadáš skvěle, záhada.
Asi genetika.