Můžeš to zkusit, ale hrozí, že zemřeš nudou 
No dobrý, a k čemu jsme se vlastně dobrali? Že tam postupně sletěl stařešina rodu a po něm syn/vnuk/synovec, prostě rodina, která by ráda lezla, ale neumějí to? To mi připadá dost laciné…
Dlhodobo sa snažím sa byť “dobrý” a na tejto úrovni to vôbec nie je ľahké (byť “zlý” som si už vyskúšal dávnejšie v minulosti). Byť zlým človekom sa môže javiť ako ľahšie, ale len dočasne, lebo všetko sa má tendenciu vracať.
Já nevím, proto jsem se ptal na názor 
Je to trochu záhada na takové skalce pět mrtvých a to ještě veřejně přiznaných.
Tolik jich možná není ani na Dawn Wallu
Možná se skála rozpadá a třeba v ni špatně drží skoby, případně se odlomí kus pod nohou.
Jestli tam ve skutečnosti není nějaké moderní, málo známé pohřebiště…
Myslím, že se to přeceňuje, podle mě stačí jen nikomu vysloveně neškodit a občas pomoci.
Ostatní je jen falešná morálka outsiderů.

To je skála z buližníku, ten se nerozpadá.
Dokonce žere i diamantové korunky, je to postrach vrtařů.
Něco jako pazourek
Zase nový poznatek. Moc kamenů nepoznám. Jak v takovém materiálu drží skoby?
Na věky, navíc na této skalce jsou chemické, takže ještě déle.
Co to je a kdo je tam dal?
Chemie se zase tak moc dlouho nepoužívá. Asi chemie nebude patřit k běžnému horolezeckému vybavení.
Skoba nad památníčkem je zabitá do spáry.
Možná se někteří nešťastníci na skoby spoléhali až moc. Nějaké rozumné vysvětlení určitě existuje a my ho neznáme jenom proto, že nemáme ty správné informace.
Asi nějací lezci.
Je to kotva s takovou baňkou, ve které je dvousložková vinylesterová pryskyřice.
Vyvrtáš díru, nebo najdeš puklinu a naklepneš ji tam. Baňka se rozbije, spustí se chemická reakce a ztvrdne během chvíle.
Jojo, jedinou chemii, kterou nosím jsou energetické gely a světlice
.
Tak neubližovať je základ, ale toto Tebou spomenuté mi príde strašne málo a slabé, ako keby si s ľuďmi nechcel mať nejakú hlbšiu interakciu a nezáležalo Ti na nich.
Tvoje okolie Ťa inak považuje za dobrého kamaráta? 
Dík, zase jsem o něco chytřejší
. Ale vážně, moc nevěřím tomu, že by se nedalo dohledat, pokud by se člověk v tomhle věku zabil při takové aktivitě, a aspoň mně se to nepodařilo. Nakonec bych fakt spíš věřila tomu, že je možné za určitých okolností (a za nějaké peníze) tam nechat umístit pamětní desku. Co tomu říkáš?
Nejsem dobrý kamarád, ale zase je na mě spoleh.
Píšu pořád že jsem lotr k ničemu.
Zkusím se poptat, možná máš pravdu 
Že je na Teba spoľah, tomu verím.
Že si lotr k ničemu, tak tomu neverím.
Kdysi jsem dodával kotevní techniku Spit do NHKG.