Tipy na tripy a dovolené

Tak třeba bude další krok zrušení té služby za 60 EUR a všichni se přesuneme do dražší skupiny, i když to takhle nepotřebujeme. Kolik lidí vytvoří skupiny po šesti, kromě mimořádných nárazových situací? Ale počkám si a uvidím, asi by to taky nebylo mých posledních 90 EUR…

1 Like

Tak nemusíš 6.
Stačí ti i jeden kámoš, a už to je výhodné.
Tady bys to složila asi.

Ty to pro ně prodáváš nebo co :smile: ?

2 Likes

Použij slevový kód: PUFF a dostaneš 10% slevu, a 10% slevu do fanshopu.

1 Like

No to je konečně slovo! Jdu do toho :smile: !

chapem to spravne, ze budu streamovat zivy prenos F1 v 4K UHD/HDR?

Mělo by být. Jestli to půjde pro více lidí, tak to otestuji za týden.
Dám vědět.

doteraz to islo pre viac ludi

Ještě vloni fungovalo pro víc lidí (snad pro 4, mám vyzkoušené pro dva) předplatné za 60 EUR. Teď už tahle možnost v popisu není:

To je možná část odpovědi, jak chtějí lidi přemluvit k přestupu na novou nabídku.

3 Likes

Mi podobných dědických darů chodí desítky. Odkládám si je hezky do šuplíku, že si je časem vyberu všechny najednou.
Přece nebudu troškařit. :joy:

1 Like

Pro přivolání víkendové nálady posílám pár obrázků. Nikdo nemusí hádat, je to Adršpach :slight_smile: .

3 Likes

Adržpach a Prachovské skály jsou pro mne mystické místa.

Pracháče jsem prošmatlal v létě a viděl z výšky z pidi Cesny. Chtěl jsem je projít i v zimě na sněhu, ale nákup nesmyků byl rychlejší trvanlivost sněhu. Asi to bude tím, že v dnešních zimách pšenka nekvete.
Ale co, každé nesplněné přání přáním zůstává a touha si ho splnit je mnohem větší výzvou, než si splněné přání zopáknout. :slightly_smiling_face:

1 Like

To nic není, my jsme si do Prachovských skal udělali s přáteli výlet, když jsem byla v šestém měsíci :smile: ! Připadalo mi to jako dobrý nápad, který hravě zvládnu, ale místy mě pánové stěhovali jako almaru… Takový zážitek nemáš :smile: !

1 Like

Vidím, že jsi čupr holka.
Ale nedá mi to a vzpomenu na podobnou situaci.
Manželka byla ve třetím měsíci s mým prvním miminkem. Ale byla půlka října a bylo nutné hory zavřít. A protože mé nejoblíbenější hory jsou Roháče, tak jsme s kamarádkou a jedním železným mužem vyrazili právě tam.
Hezky jsme si ťapkali k nějakému horskému oku pod Tremi Kopami, ale do cesty se nám přimotal svah s borůvčím, které stále bylo plné plodů. ( Asi byli tehdejší komunističtí medvědi hodně leniví, nebo překrmení turisty). Tak jsme se rozhodli, že budoucí miminko potřebuje vitamíny a nějaký čas jsme strávili sběrem medvědí stravy.
Jenže ouha. Říjen není květen kdy jsem byl na Roháčích posledně a znalí ví, že na horách se stmívá mnohem dříve než na rovině.
Než jsme si to uvědomili, tak sluníčko začalo zapadat. Protože jsme nebyli na výšlapu, ale pouze na výletě, tak jsme neměli sebou žádné turistické vybavení. Dokonce ani baterku a před téměř čtyřiceti léty ještě nebyly ani mobily, tak jsme museli nějak jednat. Tonda-železný muž dostal za úkol běžet pro auto na hromadné parkoviště a zákaz nezákaz jet nám naproti nahoru. Když se setmělo, tak jsem si hrál na průzkumníka. Hezky 10 kroků dolů po stezce na zmapování terénu a pak zpátky nahoru pro manželku. S ní sejít deset kroků a šup znovu na další průzkum stezky. No a pak se zase vrátit k manželce a společně deset kroků dolů.
No co mám povídat. Tolik manželských rozchodů a návratů možná nepoznal žádný milenecký pár.
Nebylo by fér, kdybych nepřipomenul kamarádku Danku, která si s námi tyhle radovánky taky užívala a moc mi pomohla manželku i s dítětem čekatelem dostat ve zdraví zpátky do civilizace.

2 Likes

Tak to je taky hezká příhoda, je zjevné, že člověk vydrží daleko víc, než si sám myslí, když musí :smile: . Aspoň je na co vzpomínat. Ale neberte si z nás nikdo příklad, nejsou to úplně příběhy k napodobení…

1 Like

Já v tom skutečném příběhu tak trochu zalhal za což se moc omlouvám. Vlastně nezalhal, ale zatajil skutečné informace. Tehdy jsem sice neměl sebou baterku ani mobil, ale jelikož jsem byl kuřák, tak jsem si občas posvítil zapalovačem.
Máš recht holka. Mládí sice každému dodává křídla i bez RB a jiných podpůrných prostředků, ale při dnešních technických možnostech je pro ajťáky asi bezpečnější dělat bungee jumping. Pokud možno s gumou. Je to bezpečnější. :grin:

Do Adršpachu sa určite chcem ísť pozrieť, keď bude možnosť a zároveň ten názov Adršpašsko-teplické skály je (aspoň pre Slovákov) myslím celkom slušný jazykolam, keď sa to človek snaží vysloviť čo najrýchlejšie. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Jenom si vyberte nějaký vhodný čas, v plné sezóně je to prý hrůza. My už jsme tam byli před nějakým časem, to ještě nebyl turismus v tak zrůdné podobě… Mmch, slušný jazykolam je to i pro Čechy :smile: .

2 Likes

Vřele doporučuji. Jedná se o pohodlnou procházku která zůstane v mysli i maminkám, ale najdeš na jednom místě tolik různých citových vjemů každým krokem jako snad nikde jinde. Tam stačí sedět na jednom místě a sledovat jak si sluníčko hraje se stíny.
Výsledek je téměř skoro stejný jako ve filmu Mackennovo zlato.

2 Likes

Ještě doplním, i Adršpach má svůj symbolický památník těch, kdo zahynuli ve zdejších skalách:

Ale to nebylo tam, kde se pohybují běžní návštěvníci, to je fakt pohoda.

2 Likes