Tipy na tripy a dovolené

Tady je ta Barca 2013 :slight_smile:

1 Like

Jojo, pravda, trošku mě tam zmátly ty hory. Tohle je jasná Barca. :slightly_smiling_face:

1 Like

Byl jsem v pekle.

2 Likes

Teď už jsme tam byli všichni. :grinning:

1 Like

Víš, jak se to říká. Kdo lže a krade, do pekla se hrabe :smile:

1 Like

To nerobíš dobre.

1 Like

Dnes je tak nádherný podzimní den, že by byla velká škoda ho celý prohnípat doma na prašťáku. (Prašťák je to měkoučné vodorovné před televizi, kde sebou praštím a čumím na pohyblivé obrázky).

Byl jsem na výlovu poprvé a bylo mi hodně smutno, když jsem viděl jakou spoušť rybáři po sobě zanechají.
Nevím kolik kusů velkých ryb vyloví, ale desetitisíce malých rybek zůstane v blátě a mělčinách na pospas racků i jiných ptáků. A co neuloví ptáci, tak rybky na suchu prostě zbytečně zahyne. Pro mě to byl smutný pohled a nepříjemná zkušenost.

2 Likes

Ryby holt neumějí křičet :frowning: . Asi dobře, že jsem na výlovu rybníků nikdy nebyla.

1 Like

Ještě tam jsi, nebo už jsi zpět?

1 Like

Vánočního kapra si nejspíše neodpustím. Jen budu muset potlačit vzpomínku na výlov a přemýšlet nad tím, že od výlovu až do vánoc ryba trpěla hladem, aby z ní nebylo cítit bahno.

Možná je teď drží v chladné vodě, to potom mají zimní spánek a nežerou (to jsem si teď přečetla).

Kdyby to byla pravda, tak by na dírky žádný rybář nechodil. Mám na mysli dírky vyvrtané v ledu.

Třeba některé ryby nemůžou usnout :smile: .

Já bych v takové zimě taky určitě neusnul. :grin:

1 Like

Presne taak. :sunglasses:

4 Likes

Už ne. Ale jel jsem si s kamarádama zalyžovat.

4 Likes

Můžu se zeptat kde to je?

Moj domov. Liptovský Mikuláš. Sk

1 Like

Je tam nádherně a ten pohled na Tatry. :heartbeat:

Je to tu bomba… A to je pohlad na nizke tatry. Vysoké su za chrbtom :sunglasses::v:

1 Like