O jednom chlapíkovi bych věděl. A nebyl jim nikdo jiný, než očeň balšoj Valentíno Rossi. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby byly na okruzích žlutozelené stráně s jeho fanoušky dodnes.
Už jsem to tady myslím jednou psal, ale Valentino Rossi je velmi úspěšný podnikatel, vlastnící několik top společností pracujících na trhu reklamy, sponsoringu a managementu převážně v motorsportu.
Jeho reklamní agentura je obecně asi v motorsportu jedna z nejúspěšnějších.
No a to že si dodnes pamatuješ jeho barvy, které utvářely okolní krajinu kolem okruhů, je toho důkazem .
Pro mě je Vale především neskutečný talent, kterého jsem si všiml už v malorážkách. Jelikož nejsem zastáncem stejnokrojů, tak bych si sám jeho triko nikdy nekoupil. Dokonce bych se nikdy nepídil po lístku na jeho fanouškovskou tribunu.
Jak píšeš, tak talent sám o sobě nestačí. Valeho velká deviza je že do motorek dával své srdce, které nepřehlušila ani nabídka jezdit za Ferrari. Své fanoušky po celou dobu bavil svými kousky. Nejznámější je asi jeho ksicht na helmě.
Nejlepší roky měl asi v době, kdy sváděl boje s Capirossim, Biagim a Alexem Crivillem. Byla to nádherná doba. Pak ale přešly motorky ke čtyřtaktům a rázem bylo po parádě.
To že se věnoval potěru a vlasnil svůj závodní tým už v době kdy sám naplno závodil bych tu snad ani neměl psát, aby si někdo nemyslel, že opisuji.
Dnešní odpoledne jsem dal přednost koupání ve štěrkovně s následnou toulkou přírodou.
Závod jsem shlédnul až před chvíli ze záznamu a přiznávám, že na suchý Hungaroring byl i díky Emilovi docela akční.
tazko na nu zabudnut…
Jsem věděl, že se vám její obrázek vypálí do mozku na věky
Ani jsem netušil, že se plavím do Černého moře.
S velkou lítostí musím přiznat, že s touto nádhernou akci bohužel nemám vůbec nic společného.
Rafťák Zdenda se plaví na gumovém člunu do Černého moře. Za sebou má už 1200 kilometrů - Novinky
Cigara ok ale tym pivom si si ukrojil body
To je kde “někde” ?
To nejsem já, za život jsem vykouřil max 1 cigaretu, 2 doutníky a vypil tak 20 piv…
Někde u Hvaru …
Kamarád si myslel, že mě oslní takovouhle nudou .
Kamarád neumí fotit, to je jak na Mácháči… Tomuhle říkám chorvatská romantika
Mmch, tyhle fotky dělám sama, googluju jenom ty “formulové”, abychom si rozuměli.
Tjn. Oslnit Plzní.
Je vidět, že pivu nerozumí.
On je z Innsbrucku, tak si myslí, že je to něco extra…
U nás v Plzni se to válí na každém rohu.
To je nějaká pevnost v Dubrovníku?
Ne že bych tam někdy byl .
Chorvatsko je pro mě zatím jen nesplněný sen.
Šikovná lodička. Velikost bych si dovolil tipnout na nějakých 9-12 metrů.
Tahat se na loď s lahváčem bych se fakt nechtěl a jak píše @PUFF tak s tohle bývalou značkou už vůbec né.
Ale důležitá je jachtařská svoboda.
Pevnost znám, plavím se kolem ní už asi pátým rokem, ale nikdy jsme si nenašli čas se tam jít podívat. Však taky proč, když na moři je tak krásně.
Užívej si dovolené.
Jak je velká lodička netuším, ale proč tahal na palubu lahváče vím docela přesně.
Jenom kvůli té fotce…
Je to můj dobrý kamarád a mistr naaranžovaných fotografií.
Jednou jsme spolu lezli na Matterhorn udělat fotku pro sponzory na vrcholu. Táhnul s sebou pětikilogramový pohár a převlékal se tam do motokrosového trička v -15°C…
Jindy tak dlouho otravoval kvůli fotce v Keni žirafu, že mu vytrhla chomáč vlasů a musel se nechat ostříhat dohola…