Tipy na tripy a dovolené

Hele Ferdo, ty máš dneska šťastný den, padají z tebe samá historická moudra.

Tohle by měli vtloukat do hlav bažantům v prvním semestru na každé ekonomické fakultě.

Já Tě stejně už dlouho podezírám, že si tady s náma jen hraješ nějakou hru a přitom možná ve skutečnosti šéfuješ iluminátům.

Prosím Tě, já nešéfuju ani doma! Nikdo si ze mě nic nedělá :smile: !

Díky asi to bylo tím, že jsem spěchal na pinec, tak jsem neměl moc času na přemýšlení a napsal jsem první co mě napadlo. :crazy_face:

Tak jsem zase u svých…

4 Likes

uz si im povedal ten vtip s rozpadom teamu? :smiley:

Ještě ne, musím to napravit.
Vtipné ale je, že tady jsou tři kluci z týmu co se starají o Maxovo auto do SPA…

2 Likes

hod im do redbullu prehanadlo, just for fun

1 Like

Zjisti nějaké drby. :wink:
Ale hlavně si to v RB užij.

Kdo neslyšel sto nastartovaných motorových pil najednou, jako by nežil :smiley:

3 Likes

100 crossových motorek na jedné trati jsem sice ještě asi neviděl, ale skutečných závodů jsem viděl docela dost. Mým nejoblíbenějším jezdcem byl Jiří Stodůlka.

Dovysvětlím …
Je to taková tradice, že při závodech mistrovství světa v enduru a motokrosu, ti největší fanoušci fandí pomocí nastartovaných motorových pil, místo vlaječek a houkaček.
Samozřejmě bez lišty s řetězem, jak je to na fotce…

A samozřejmě ti nejzapálenější si je berou i na after párty, do hospod, kempů a veřejné dopravy.

Proto píšu, kdo nezažil sto motorových pil najednou, holky v šatičkách pobíhající s nastartovanou pilou po hospodě, nebo hotelový bazén s utopenými pilami, trestuhodně mrhá životem.

4 Likes

to znie ako dobra redneckovina :smiley:

3 Likes

Tohle je pro mne novinka. Ještě jsem o tom neslyšel. Přiznám se, že se mi moc líbí, jen si nejsem moc jistý jestli bych chtěl být v okolí okruhu ubytován. Ale jinak super. :+1:

2 Likes

Tak vtip s rozpadem týmu moc úspěšný nebyl, páč nechápali o čem mluvím.
Z následného rozhovoru vyplynulo, že odchod Adriana je brán buď jako pozitivní krok, nebo je to jedno, stejně ve fabrice skoro nepobýval.

Každopádně kluci se cítí na absolutním vrcholu kariéry, kdy všichni v F1 sní o práci u Redbullu tak, jako to bylo kdysi dávno s Ferrari.

Z mého pohledu ohromní profíci, když jedou sbírat zkušenosti do jiného odvětví v mezidobí, co mají auto na cestách.
Takové nadšení z práce snad nemám ani já :smiley:.

2 Likes

S rozpadem RB přišel Jos. Pokud někdo použil stejné slova, tak to určitě bylo na Josové motivy.

1 Like

Max je zase nabádá že už by se měli probudit a že je jejich auto strašně pomalé :open_mouth:

Jos se chová jako zhrzená milenka a myslím, že už málokdo ho bere vážně.

1 Like

Bohužel ubližuje svému synovi.
@Situs
Asi by jsme měli Emila rozebírat jinde, ale nedivím se mu, když tak dlouho neměl konkurenci. Však on si zvykne stejně jako Hamík.

Přesně tak jak píšeš, nikomu jeho chování neprospívá a nejméně oběma Verstappenům.
Max si zvykne, je to odolný kluk.
A když odejde, Redbull bude mít každého na koho si ukáže.
Navíc si myslím, že nikdo ve světě sportu není víc přeceňovaný, než piloti F1.