To víš, že mám. Ale ještě nejsem správně aklimatizovaný. Určitě by jsme vypluli dříve, ale ještě jsme čekali až nám jeden domorodec doveze panenský olivový olej. Zakotvili jsme o dvě míle dál v zátoce Mirine vedle pomyslné čínské zdi. Trochu stále fouká a z lanoví nám hraje příjemný koncert.
Jj, láhev domácího olivového oleje si už tradičně odvážíme jako pozornost pána domu (a tak trochu s tím počítáme ). Je vynikající. No tak se měj, hlavně ať vám vydrží přijatelné počasí.
Děkujeme. Počasí se bude pouze zlepßovat až do doby, kdy pojedeme domů. Přeji hezké večer.
Už ti chybí jen struhadlo a niva.
Struhadlo i sýry tady máme. Ale na takové zvěrstvo málo požíváme alkoholické nápoje.
Vy mě štvete s těma pražmama ! Dala jsem si dnes pstruha, ale jak tak na to koukám, tak zítra asi neodolám a připlatím si…
Nejsou to pražmy, ale nějaké trochu větší guvnožroutky. Zakotvili jsme na Chorvatském ostrově s nejnižší nadmořskou výškou 1,25 metrů Karpaň.
Hm… Tak jsi mi zkazil chuť, dám si zítra něco jiného. Aspoň mi ze samých ryb nenarostou žábry . Kde že to jste? Vypadá to hezky, ale mapy mi nabídly jenom Karpan, a to je vesnice v Indii…
Je to ostrůvek kousek od Šibeniku. Rybky jsou prý hodně dobré, ale je jich málo, tak jsme si udělali náhradní řešení.
Vypadá to dobře, ale na to, že máte s sebou dva kuchaře, to zase taková kulinářská událost není . Není to náhodou ostrov Krapaň, po chorvatsku Krapanj? Ten by tam byl.
Jsme všeho prežraní, tak jsme vymysleli řešení jak se zbavovat přebytečných zásob. Je to Karpanj. Já jsem to napsal podle mluveného slova.
Priste jedu s vama
Mně jde o pořadí druhého a třetího písmena, Krapanj nebo Karpanj? Ale nakonec je to fuk, hlavně, že nejste v té Indii…
V létě není problém. Klidně se můžeme domluvit čtyři lidé, kterým nebude vadit trampský život a vyrazit na moře. Kompletní týden včetně stravy a dopravy vyjde cca na 10 tisíc.
Asi jsem to napsal špatně. Ale nakonec jsme se dopátrali.
Máš to přesně . Závidím, až se mi kroutí prsty na nohou
!
Nahoď tenisky a spacák a letadlem jsi ve Splitu dříve než tam dokážeme doplout.