Tipy na tripy a dovolené

@Ferda má zajímavé fotky jídla s poprsím kuchařky v pozadí, co si pamatuju, tak už je to podruhé (předtím to byla jakási hostitelka) :smile: .

3 Likes

Ferda skrátka vie, ako má fotiť, aby tam bolo zachytené všetko podstatné. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Není to Ferdova Jana?

2 Likes

Neznám Ferdovu Janu, to se musíš zeptat jeho :woman_shrugging:.

1 Like

Tehdy to byla miss fitness z Kroměříže. V tomto případě je vše BIO a v orginálním stavu.

2 Likes

Ano je. :wink:

image

Myslel jsem si to podle toho trika.

Podle trika asi né, protože běžně nosí spíše oranžovou barvu.

To vypadá, že si život vážně užíváš.
Tak Ti závidím.

Já pořád bojuju s časem, včera jsme si pronajali trať v Lokti a já si zapomněl helmu.
Jezdil jsem v cyklistické a lidi za mnou do depa chodili a ptali se, k čemu je to dobré :smiley:.

4 Likes

To se musí dokud je člověk aspoň trochu schopný si radovánek užívat.
A co motorka, spokojenost?

Motorka skvělá.
Tolik vtípků co slýchám, na to že jezdím na indické motorce si ani neumíš představit :smiley:

2 Likes

No snažím se, není na co čekat :smile: . Venku je to taky lepší, než se třeba tady hádat o každou maličkost pořád dokola…
Když nepadáš na hlavu, tak je jedno, jakou máš helmu, ne :smile: ? Jenom mě tak napadá, jestli jsi takhle roztržitý i v práci… Pokud ne, tak je to asi podvědomá obrana organizmu před přetížením :woman_shrugging:.
Ještě mám z víkendu jeden silný zážitek - v autobusu na Grimsel Pass přistoupila výborně naladěná skupina, zjevně vybavená na lezení. Na tom by nic nebylo kromě jejich věku - s jednou výjimkou vypadali jako domov seniorů na výletě, prim hrála dáma určitě 80 let! To nám spadly brady…
Tak ještě jeden obrázek a už dám pokoj :slight_smile: .

3 Likes

Nevím jestli je to roztržitost, nebo hloupost.
Těch historek je celá spousta.
Jednou jsme na Mount kinabalu bivakovali pod vrcholem a ráno šli dolů. Dole jsem zjistil, že jsem sbalil stan, šel se vyčůrat, pověsil ho na skobu a nechal ho tam…

1 Like

Táta měl oblíbené úsloví pro situace, kdy se mu podařilo něco těžko vysvětlitelného: “Tak já nevím, je to smůla nebo blbost?” :smile: Pak se nedivím, že pracuješ 15 hod. denně, tohle musí lézt do peněz :smile: !

3 Likes

Co vy, @Explorer , udělali jste si nějakou dovolenou, nebo se ještě s mladíkem držíte radši doma?

Chodievame pravidelne kočíkovať takmer každý deň vrámci mesta, a potom autom na výlety do okolia a okolitých miest (Trenčianske Teplice, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany, Lednické Rovne a pod.). Dvakrát sme boli aj u svokrovcov, čo je od nás nejakých 250km. Na kúpalisku sme boli len raz, ale s malým chodievame na detské plávanie a z vody je nadšený. :slightly_smiling_face:
Na dovolenke sme tento rok neboli, ale najbližšie chceme ísť na nejaký 3-4 dňový pobyt niekde na Slovensku.

2 Likes

To jste dost akční, přece jenom to s mrňousem je složitější. Na dětské plavání jsme chodili taky, bylo to prima. A jak bude spolehlivě chodit, hned se možnosti otevřou :slight_smile: . Je prima, že dnes jsou hotely a restaurace přece jenom na malé děti líp připravené, aspoň mi to tak připadá.

1 Like

Určite je veľa akčnejších rodičov, ktorí s pármesačnými babätkami už cestujú lietadlom a pod. :slightly_smiling_face: Mne zase nevyhovuje prílišná akčnosť, mám skôr rád určitú vyváženosť.
Najakčnejší je tu jednoznačne Triper, ktorý vyhľadáva extrémy. Čo sa týka “akčnosti”, tak si myslím, že Ty aj Ferda ste na tom veľmi dobre.

2 Likes

Myslím, že váš přístup je rozumný, malé děti prostě rodiče určitým způsobem omezí. Ale zase jiným způsobem obohatí a byla by škoda si tohle období neužít. Za chvíli malý vyroste, posléze pochopí, že rodiče jsou jenom obyčejní lidé, absolutní přijetí se změní na hyperkritičnost a je to :smile: . Ale to přece jenom ještě chvíli potrvá :slight_smile: .

2 Likes

Když už mě tu zmiňuješ, tak jedno docela zajímavé místo s vousatými frajery.

2 Likes