A žuvačky majú podľa Teba viac nevýhod ako výhod?
No řekněme, že mi připadají hodně zbytné…
Tady to má být ostrov klidu a pohody a zatím se tu z toho stává sněm nerudných, životem unavených důchodců .
Každý by měl povinně alespoň jednou ročně jet do moderního zahraničí aby pochopil, jak dobře se tu máme.
Hrůza to číst…
Ty mě hrozně radikalizuješ, za chvíli mi nezbyde žádné vlídné pochopení… Pokud tedy ten nerudný důchodce nemám být já, v tom případě dobře Ti tak !
No, zkouším kam až můžu zajít
To je moje podstata.
Jednou mě možná i schválíš trochu radikálního kapitalismu.
Ten radikální kapitalismus Ti možná schválím, to se může stát. Ale Tvoji velkorysost v používání mě/mne/mně/mi/ v životě ne, za tím si stojím !
Velkorysost, to je hezké
Jak jsem už psal, stále ještě mám nedokončené vzdělání, snad to bude tím…
Snad Tě tak nerozhodilo téma o žvýkačkách.
měl bys to dohnat, být real inženýr není tak špatný. Možná bys pak nedaval tak blbý “hadanky”.
Možná spíš ta cibule mě rozplakala…
Kluci Alzácký skvělá práce, nedávno jste prolomili bájný milník 100 reakcí na Tripera aniž bych vám kdy odpověděl.
Ta vaše vytrvalost, jak se snažíte zaujmout, je působivá, ale jak už jsem jednou psal, já jsem normální, takže to nevyjde.
Mám vás v ignoru asi 15 měsíců, je mi tady fajn a tak to i zůstane.
Ale bavím se, podobně za mnou kdysi běhala sousedovic kočka, dokonce mě i nosila ulovené myši…
A
Když nás máš v ignoru a nevíš co píšeme, tak jak víš co píšeme, a že tě to zahrnuje? Že tím nedokončením vzděláním si myslel střední školu?
Jirko, víš co se říká, lež ma krátké nohy a vzhledem k tomu, že ty furt lžeš (a ještě takhle debilně), tak měříš tak 150cm ne?
Takže ty si tady jako založíš druhej nick se kterým řešíš jen nás, pozuražel si nás tu na všechny způsoby a ted budeš psát tohle? To jsi opravdu takovej namyšlenej blb? Asi jo. Normálního člověka si představuju trochu jinak, ale tak internet snese všechno, co Jirko?
Neboj se, reagovat na tebe a tvoje nesmysly a lži budeme pořád, taky se tím docela bavím…
Tak Jirka si tu založil druhej účet, kde psal, jak máme exekuce a ještě tu z lidí tahal peníze, že za 300kč jim to údajně ukáže. Takovej je to formát, hlavně, že dva morální majáci fora tu Jirkovi lajkujou všechny blbosti bez toho, aniž by se alespoň trochu zamysleli. Jirka je prostě šmejd, co místo hrnců prodává svoje vymyšlený příběhy a ještě je tak blbej, že se v jednom příspěvku odstřelí 2x minimálně
ježek a Evap, no comment.
Jedeš do Alp?
Přeji nádherné počasí.
Tak tam na mě počkej, třeba se za týden potkáme.
Kdy a kam dorazíte?