Tipy na tripy a dovolené

Počasí bylo super. Žádné šílené vedro a dusno. Dokonce hezky pofukoval větříček. A konec dne završený krmením sajošů. (savců)

5 Likes

Tohle je Vrbice u Bohumína. Je tam čistější voda bez sinic.

Překvapuje mě, že je tam tak prázdno, ale asi víš kam jít. Kočičky jsou krásné a rostou jako z vody. To už zůstaly u Tebe :smile: ?

1 Like

Hlavní pláž je kousek vedle a hlavně se stánkem. :grin: My jsme byli asi o dvěstě metrů dál a s né tak pohodlným vstupem do vody, ale dá se říci, že v poměrném soukromí. Asi o deset metrů dál byl párek vozíčkářů, kteří tam měli postavený malý stan, ale nikdo jiný v dosahu nebyl. Občas někdo prošel kolem, ale jinak super.
Sajoši jsou od kamarádky. Ta poskytla potulné březí kočičce azyl a sajošům laskavý vstup do života.

1 Like

To já vím, že k nim takhle přišla kamarádka, ale myslela jsem si, že taky bydlí u ní a tys jim jenom dělal promo k nalezení nového domova. Takhle to vypadá, že se nějak přesunuli k Tobě, nebo si to vykládám špatně?

Kočandy jsou stále u kamarádky. Já pouze neznatelně vypomáhám, ale spíše se jenom kochám tou nádherou.
Dva roky zpátky na její zahrádce bažantice vylíhla kuřátka a odchovala je tam až do dospělosti. Byla to nádhera, jen se člověk musel po zahrádce pohybovat opatrně, aby je neděsil.

2 Likes

…tohle je nejlepší kocour, kterého jsem kdy měl. :face_holding_back_tears:

2 Likes

Safírový krasavec. :cat:

2 Likes

Brdy.
Jsou borůvky?

4 Likes

Jak jinak :slight_smile:

Byly spíš ostružiny, a nebo už opravdu špatně vidím :smile: .

Kde to jsi Ty?

3 Likes

Už doma, jen rychlý výstup na oba Glocknery.
Vlastně jen ten menší, bylo tam lidí jako na Everestu :roll_eyes:.

To víš, lidi nevěděj co by… Teď koukám, že malý Glockner je jenom o 28 m menší než ten velký, to skoro nestojí za řeč :smile: . Krásný pohled.

1 Like

Nechápu proč nesedí po hospodách jako tady na fóru, nebo většina fanoušků sportu a necpou se klobásama.

Bylo by o tolik lépe :smile:.

2 Likes

Nechtěj bejt tlustý, Tobě se taky nikdo nezavděčí :smile: !

2 Likes

Ať si koupí rotoped, to je bezpečnější :love_you_gesture:

Ale mám dobrou historku…

Visím si tak asi 50 m pod vrcholem a hledám po kapsách karabinu, kterou mám v autě.
A kolem mě slaňuje nějaká mladá holka, sama a se smíchem se mi ptá jestli čekám na autobus…

Holky jsou čím dál hustší :love_you_gesture:.

1 Like

Hezký :smile: . A teď si zkus představit, až Tě taková holka poprvé pustí v autobusu sednout…
Jo a rotoped (a podobné zrůdnosti) musí být tak strašná nuda, že bych to snad nepřála nejhoršímu nepříteli!

:smile: snad ve stáří nebudu muset jezdit autobusem…

Ale mám kamaráda, kterému je 41 a nikdy ještě nejel tramvají.
Tomu se skoro nedá věřit.

1 Like

Dejte mu to někdy jako zážitkový dárek k narozeninám. Při výběru vhodné lokality a spíš noční doby určitě nebude zklamaný … :smile:

1 Like