Počasí bylo super. Žádné šílené vedro a dusno. Dokonce hezky pofukoval větříček. A konec dne završený krmením sajošů. (savců)
Tohle je Vrbice u Bohumína. Je tam čistější voda bez sinic.
Překvapuje mě, že je tam tak prázdno, ale asi víš kam jít. Kočičky jsou krásné a rostou jako z vody. To už zůstaly u Tebe ?
Hlavní pláž je kousek vedle a hlavně se stánkem. My jsme byli asi o dvěstě metrů dál a s né tak pohodlným vstupem do vody, ale dá se říci, že v poměrném soukromí. Asi o deset metrů dál byl párek vozíčkářů, kteří tam měli postavený malý stan, ale nikdo jiný v dosahu nebyl. Občas někdo prošel kolem, ale jinak super.
Sajoši jsou od kamarádky. Ta poskytla potulné březí kočičce azyl a sajošům laskavý vstup do života.
To já vím, že k nim takhle přišla kamarádka, ale myslela jsem si, že taky bydlí u ní a tys jim jenom dělal promo k nalezení nového domova. Takhle to vypadá, že se nějak přesunuli k Tobě, nebo si to vykládám špatně?
Kočandy jsou stále u kamarádky. Já pouze neznatelně vypomáhám, ale spíše se jenom kochám tou nádherou.
Dva roky zpátky na její zahrádce bažantice vylíhla kuřátka a odchovala je tam až do dospělosti. Byla to nádhera, jen se člověk musel po zahrádce pohybovat opatrně, aby je neděsil.
Safírový krasavec.
Brdy.
Jsou borůvky?
Už doma, jen rychlý výstup na oba Glocknery.
Vlastně jen ten menší, bylo tam lidí jako na Everestu .
To víš, lidi nevěděj co by… Teď koukám, že malý Glockner je jenom o 28 m menší než ten velký, to skoro nestojí za řeč . Krásný pohled.
Nechápu proč nesedí po hospodách jako tady na fóru, nebo většina fanoušků sportu a necpou se klobásama.
Bylo by o tolik lépe .
Nechtěj bejt tlustý, Tobě se taky nikdo nezavděčí !
Ať si koupí rotoped, to je bezpečnější
Ale mám dobrou historku…
Visím si tak asi 50 m pod vrcholem a hledám po kapsách karabinu, kterou mám v autě.
A kolem mě slaňuje nějaká mladá holka, sama a se smíchem se mi ptá jestli čekám na autobus…
Holky jsou čím dál hustší .
Hezký . A teď si zkus představit, až Tě taková holka poprvé pustí v autobusu sednout…
Jo a rotoped (a podobné zrůdnosti) musí být tak strašná nuda, že bych to snad nepřála nejhoršímu nepříteli!
snad ve stáří nebudu muset jezdit autobusem…
Ale mám kamaráda, kterému je 41 a nikdy ještě nejel tramvají.
Tomu se skoro nedá věřit.
Dejte mu to někdy jako zážitkový dárek k narozeninám. Při výběru vhodné lokality a spíš noční doby určitě nebude zklamaný …