Tipy na tripy a dovolené

Mimochodom ako si vnímal motorkárov, ktorí vytáčali svoje motory v blízkosti kočára v období, keď si kočíkoval? :slightly_smiling_face:

Asi dvěstě krát méně, než například v Kašaganu.

Hm. Chtěla jsem v závěru napsat, že je mi jasné, že Kašagan to není… I tak děkuji za vyčerpávající odpověď :slight_smile: .

Já jsem kočíkoval skoro výhradně na inline okruhu a tam ti zlořádi naštěstí nejezdí.

1 Like

Pro Polsko asi významné ložisko, ale je to v moři a hluboko, takže to bude chvíli trvat.

2 Likes

Copak motorkáři! Můj vlastní otec úplně bez zábran na chalupě při ségřiných malých dětech kdykoli pracoval s cirkulárkou, a na nesmělé žádosti o odložení práce, když děti spí, prohlašoval, že jak dítě jednou spí, tak ho nic neprobudí… Jak to bylo nevím, děti vyrostly, ale ségra to dávala dost těžko :smile: .

3 Likes

Dík, to už je pro laika mého formátu dostačující informace.

Ony s tím obecně mají potíže hlavně matky, asi hormonální změny v mozku po porodu…

Naštěstí se to časem u některých srovná, ale trvá to a ne každý chlap to vydrží :slightly_smiling_face:.
Dětem je to obvykle jedno.

2 Likes

Máš pravdu, chlapi houby vydržej… Dobrou noc :smile: !

2 Likes

Docela malý, ale o to příjemnější relax:

Musím před Hungaroringem nabrat síly :smile: .

3 Likes

Je tam nádherně. Tahle oblast má hodně dobrý zvuk a silnou tradici. :+1:

1 Like

Jj. Jen to máme trochu z ruky, ale čas od času… Zase světa kraj to není.

1 Like

Je to fajná klidová oblast a z mé strany tam vede příjemná cesta. Několikrát jsem tam byl navštívit někoho z rodiny a občas na výletě s nějakou kamarádkou. Taky jsem tam moc rád krmil kapry.

2 Likes

Luhačovice?​

2 Likes

Je to tak. Pohled na Jurkovičův dům, jak jinak by se taky mohl jmenovat :smile: . Jsme tu doslova na skok, ale hned jsem se úplně mimoděk celkově zpomalila. Asi něco ve vzduchu…

2 Likes

Tak pridám aj jednu foto z Luhačovíc z konca októbra 2023 fotenú takmer z toho istého miesta. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Navštěvujeme stejné lokace a tam děláme stejné fotky, pamatuju si naše totožené pohledy na Notre-Dame, které dělil rok :smile: .

2 Likes

Je to celkom sranda, ten istý priestor s jemnou odchýlkou v čase. :+1: :slightly_smiling_face:

2 Likes

Postrehol som, že si si nastavila v mobile širokouhlejší pomer fotiek. :+1:

1 Like

Ano, vidíš, jak se snažím :smile: ! A je to čistě Tvoje zásluha, jinak by mě to ani nenapadlo…

2 Likes