Tipy na tripy a dovolené

Tímhle se dostala lodička na které trávím tak nádherné zážitky na Jadran.
Je moc fajn, že autobus byl zachráněný a neskončil ve šrotu.

Autobus, který vozí obří náklad: Záchranářská Škoda 706 RTO v nečekané roli - Deník.cz

Dnes už vypadá mnohem lépe.

image

2 Likes
1 Like

Medvědi ani politika nehraje vůbec žádnou roli. Dokonce ani cenami se nikdo netrápí.
Já třeba jezdím do Štúrova pravidelně a ještě žádný medvěd ani politik mě od toho neodradil.

1 Like

Ze ale Cesi nemaji, nebo nechteji pustit penize ani jednoho nenapadlo :sweat_smile:. To ze Cesi neprijedou na Slovensko hned neznamena ze jedou jinam, spis zustali doma a proc ne, osobne se trochu stydim, Cesko vubec neznam a pritom nekdy staci doslova par kilasku a je to krasny…:crossed_fingers:

V příštím životě budeš žížala… Těš se :smile: !

To je v pohodě Ferdo, já mám váhu na svých 194cm úplně v cajku a nemám u toho prsa větší, než Pamela :smile:

Však jo, taky jsme stihli co jsme chtěli a odjeli v zásadě spokojení. Jen jsme trochu zmokli… Neštěstí jezdíme všude s určitými cíli, válení u vody nás nebere. To bych si to s takovým štěstím na počasí už asi davno hodila :smile: .

2 Likes

Já osobně si vůbec nevzpomínám, že by si někdo ze známých na Slovensko stěžoval a většinou se tam všichni rádi vrací.
Alespoň ti starší. Jenže my vymíráme a mladí raději poletí někde do Afriky, nebo třeba do Norska. Já kdybych nejezdil na moře, tak bych asi volil Island.

Výška dobrá. Tvým prsům přízemní mrazíky asi neublíží. :smile:

1 Like

Politici jsou vsude stejni hlupaci.

Bohužel ano.

image

Ja mám zase rád “válení u vody” na kúpalisku alebo pri mori. Človek sa schladí, zapláva si, opáli sa, dá si jedlo, nanuk, pivo, cígu pri hudbe, pozrie pekné ženy v plavkách. Pre mňa je to relax, no tento rok som ešte na kúpalisku nebol. Chystáme sa aj s malým niekde do tieňa. :slightly_smiling_face:

4 Likes

S malým mimčem jsou možnosti trochu omezené, ale i s nimi je spoustu možností jak si užít radovánek.
Zrovna předevčírem jsme byli s kamarádkou na bazénu a když jsme končili, tak se tam nahrnula smečka rodičů s malými sajošemi. (Kojenci) Většinou tak do půl roku. Skvělá věc. Rodiče si užijí a ještě nají dobrý pocit, že pro své děti dělají záslužný čin. Taky jsem chodil s dcerkou na plavání, ale měla už dva roky a bylo to super, tak jsem si hezky zavzpomínal. :blush:

1 Like

Však proč ne, kdyby to nebylo příjemné, tak to tolik lidí nedělá :slight_smile: . Každý to má nastavené jinak, a je to tak dobře. Kdyby byli všichni stejní, bude na světě hrozná nuda. S malým to ale nějakou dobu zrovna válení asi nebude. Nevím, co už umí, ale nějaký čas aby měl člověk oči i vzadu :smile: .

2 Likes

medvědi byla moje první odpověď, na otazku, proč už nejezdím do tater. :laughing:

4 Likes

Sagan si vůbec nestěžoval. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ten medvědy tak vyhladověl, že se museli přeorientovat na turisty. :grin:

2 Likes

Ak má človek vehicle tak sa dá vidieť celkom pekné veci na severe Dojčlandu. Počasie majú síce mizernejšie ako my ale aspoň nemusia klimatizovať :grin:.

Čo ale najviac zbožňujem je cestovanie na sever počas letných mesiacov kedy v podstate človek nezažije tmu a perfektne vidieť takmer počas celej noci :upside_down_face:.

Mesiac dozadu sme v tej oblasti boli robiť nelegálnu stavbu. Šťastlivci vypadli z tejto našej banánovej krajiny, aj keď frflú že na západe nemecka by to bolo ešte lepšie :grin:

@Ferda poprosím čo najskôr kastrovať cicu :+1: ušetríš na pohonných hmotách pri ďalšom vrhu. Kebyže si sused máš to zdarma :grin: , naše túlavé okolie bez čipu už guličky nemá

3 Likes

Na takýto altánok treba v Nemecku stavebné povolenie? Keď píšeš, že nelegálnu. :slightly_smiling_face:

Verím že už si stihol túto otázku položiť AI, to len interne v rodine sme to pomenovali krycím názvom nelegálna stavba :upside_down_face: s uvodzovkami by to bolo korektnejšie, uznávam.

Celkově z výletu nejsme zklamaní a Rujána má svoje kouzlo. Lepší počasí bychom přivítali i proto, že jsme si chtěli půjčit kola, pro které je to zaslíbená země. Tak třeba příště. Hezký altánek :slight_smile: .

3 Likes