Medvědi ani politika nehraje vůbec žádnou roli. Dokonce ani cenami se nikdo netrápí.
Já třeba jezdím do Štúrova pravidelně a ještě žádný medvěd ani politik mě od toho neodradil.
Ze ale Cesi nemaji, nebo nechteji pustit penize ani jednoho nenapadlo . To ze Cesi neprijedou na Slovensko hned neznamena ze jedou jinam, spis zustali doma a proc ne, osobne se trochu stydim, Cesko vubec neznam a pritom nekdy staci doslova par kilasku a je to krasny…
Však jo, taky jsme stihli co jsme chtěli a odjeli v zásadě spokojení. Jen jsme trochu zmokli… Neštěstí jezdíme všude s určitými cíli, válení u vody nás nebere. To bych si to s takovým štěstím na počasí už asi davno hodila .
Já osobně si vůbec nevzpomínám, že by si někdo ze známých na Slovensko stěžoval a většinou se tam všichni rádi vrací.
Alespoň ti starší. Jenže my vymíráme a mladí raději poletí někde do Afriky, nebo třeba do Norska. Já kdybych nejezdil na moře, tak bych asi volil Island.
Ja mám zase rád “válení u vody” na kúpalisku alebo pri mori. Človek sa schladí, zapláva si, opáli sa, dá si jedlo, nanuk, pivo, cígu pri hudbe, pozrie pekné ženy v plavkách. Pre mňa je to relax, no tento rok som ešte na kúpalisku nebol. Chystáme sa aj s malým niekde do tieňa.
S malým mimčem jsou možnosti trochu omezené, ale i s nimi je spoustu možností jak si užít radovánek.
Zrovna předevčírem jsme byli s kamarádkou na bazénu a když jsme končili, tak se tam nahrnula smečka rodičů s malými sajošemi. (Kojenci) Většinou tak do půl roku. Skvělá věc. Rodiče si užijí a ještě nají dobrý pocit, že pro své děti dělají záslužný čin. Taky jsem chodil s dcerkou na plavání, ale měla už dva roky a bylo to super, tak jsem si hezky zavzpomínal.
Však proč ne, kdyby to nebylo příjemné, tak to tolik lidí nedělá . Každý to má nastavené jinak, a je to tak dobře. Kdyby byli všichni stejní, bude na světě hrozná nuda. S malým to ale nějakou dobu zrovna válení asi nebude. Nevím, co už umí, ale nějaký čas aby měl člověk oči i vzadu .
Ak má človek vehicle tak sa dá vidieť celkom pekné veci na severe Dojčlandu. Počasie majú síce mizernejšie ako my ale aspoň nemusia klimatizovať .
Čo ale najviac zbožňujem je cestovanie na sever počas letných mesiacov kedy v podstate človek nezažije tmu a perfektne vidieť takmer počas celej noci .
Mesiac dozadu sme v tej oblasti boli robiť nelegálnu stavbu. Šťastlivci vypadli z tejto našej banánovej krajiny, aj keď frflú že na západe nemecka by to bolo ešte lepšie
@Ferda poprosím čo najskôr kastrovať cicu ušetríš na pohonných hmotách pri ďalšom vrhu. Kebyže si sused máš to zdarma , naše túlavé okolie bez čipu už guličky nemá
Verím že už si stihol túto otázku položiť AI, to len interne v rodine sme to pomenovali krycím názvom nelegálna stavba s uvodzovkami by to bolo korektnejšie, uznávam.
Celkově z výletu nejsme zklamaní a Rujána má svoje kouzlo. Lepší počasí bychom přivítali i proto, že jsme si chtěli půjčit kola, pro které je to zaslíbená země. Tak třeba příště. Hezký altánek .