Paseku můžou přinést Beskydy a Jeseníky, ale doufejme, že tentokrát příroda donese pouze tolik potřebnou vláhu.
Pekna stiahnuta fotka z netu
To je naozaj taky velky peak humoru na slovaka nadavat ze je madar?
Dunajská Streda je na Slovensku pokud se nepletu.
To na tvojej nenavisti voci slovakom nic nemeni
Co sem tu napsal proti slovakum, ty zoufalče?
Dneska este nic
Ty jsi opravdu neskutečnej ubožák. Musim se tomu už jen smát…xdd
Tak jak bylo? Rozlouskli jste ty problémy a přivezli jste si slávu, nebo jen ty blechy a úplavici
?
nic z toho, já v noci přijel, kluci ještě dva týdny zůstávají.
Se potom div, že tam zvlčej… Škoda, žes nevyfotil aspoň nějaká ta sarančata. My teď budeme mít krátký výjezd za nějakým tím poznáním a relaxem, tak sem zase něco dám, ať neřešíme samé vážné věci. Že má zase o víkendu pršet ani nekomentuju, to jsme prostě my
.
Sarančata teď ještě nejsou, přiletí až prý za měsíc, teď jsou miniaturní klíšťata co skoro nejsou vidět.
Užívej
Dej si studenej obklad. Spine tu postnul foto na Orient express, ty si do něj začal nesmyslně je a pokračoval si v tom, protože máš úplně nesmyslnej komplex. Spine tu na Slováky nic nepsal
Díky za zastání. Myslím, že ježek mě prostě nesnáší. ![]()
Nic od nej necekej dobryho, je to fizl v prevleku 
Kdyby chtěl mít někdo jistotu, kdy si určitě nebrat dovolenou, tak se mě zeptejte na moje plány
. Pozná někdo, kde nám dnes lije jako z konve?
Netuším, ale podle toho lišejníku na zábradlí hádám, že to Karibik nebude
.
Taky už mám zbalené lano, mačky a cepín a čekám až klesnou mrazy.
Ty jsi asi nečekala a doufala že poručíš větru a dešti
.
Čekala jsem, že tohle nebude Tvůj šálek kávy, ale je to docela typický obrázek. Počkám, kdyžtak zítra něco přihodím
.
Z důvodů různých nemůžeme moc pružně měnit plány, tak jsme proti zlomyslné přírodě bezmocní
. Už teď se bojím, že GP Maďarska bude na vodě…