Tipy na tripy a dovolené

4 lajkov

A bavilo vás to? Zkoukla jsem záznam a připadalo mi, že zajet trochu reprezentativní kolo se kvůli častým žlutým a provozu poštěstilo málokomu. Ovšem přímo na okruhu je to přece jenom větší zábava.

Mládež si to užívala, já to přetrpěl a stejně jsem v polovině F2 šel do Rascasse.
Na tribuně se to nedá vydržet, všichni jsou spálení od slunka, ale spokojení :upside_down_face:

1 lajk

Láska k Júkimu a Maxovi nezná hranic napříč všemi generacemi.

Milují je i fanoušci McLarenu.

1 lajk

… to je dobrý, jak je ten Max přeškrtlej :smile:
image

1 lajk

A ještě dostal loktem. :grin:

a jo, pěkně se to sešlo :face_with_hand_over_mouth:
image

3 lajkov

Pozná někdo tuhle usedlost? Já jsem to pojmenoval Gargamelovo.

1 lajk

Nesliboval @Triper nějaké klobásky?

Už jsem zase a příjmu, ale nevím. Dej nápovědu!

Jedná se o tuhle stavbu vedle Nové Osady za vesnici Gbelce.

image

Zdá se, že se jedná o nedokončenou stavbu nějakého zbohatlíka a stále chátrá.
Nic bližšího se mi nedaří najít.

image

Tak to byla hodně konkrétní nápověda. Ale stejně bych nevěděla :woman_shrugging:. Nicméně vidím, že už jste se přesunuli domů. Jo, každá sranda jednou končí :smile:.

1 lajk

Týden relaxace stačí. Teď se musí v práci nabrat dostatek sil na skutečnou dovolenou. :slightly_smiling_face:

Kolem Gargamelova jezdím už roky a stále jsem se nic přesnějšího nedozvěděl, proto je tahle hádanka spíše pátrání, než kvíz.

2 lajkov

No ale je to pořádný Southfork :smile: . U podobných staveb je problém, když někomu dojdou peníze. Co pak s tím…

Možná by se tam daly natáčet horory. Z cesty vypadá ten hrad opravdu strašidelně. Kdo ví jestli majitel ještě žije.

Třeba je tam zazděný :smile: .

Strašit by tam opravdu mohl. Jestli právě tohle bylo jeho plánem, tak měl za ušima.

1 lajk

Zistil som to pre Teba Ferdo. Je to nedostavaný hotel Parisz Hilton Gbelce.

Tu je text recenzie (preložený z maďarčiny) z Googlu spred šiestich rokov:

Vlastníkmi sú dvaja mladí bratia, ktorým to bolo darované v roku 2007.

Viac detailov si môžeš vyhľadať na slovenskom katastri napríklad na stránke Kataster nehnuteľností | MAPKA

3 lajkov

Sliboval, ale protože jste zlobili, nic nebude.

Mrkev si raději dejte :grinning:.

Obyčajný podnikateľ bol za tým komplexom (mafián a podvodník ktorého naše súdy dodnes nezavreli) :man_judge:

Že Vás Čechov to baví močiť si kurie oká na Slovensku :grinning_face:

Namiesto takých hlúposti si mohol radšej fotiť takéto skvosty :beer_mug:

1 lajk