Tipy na tripy a dovolené

To je dobře, je vidět, že spravedlnost ještě existuje :smile: . Ale vypadá to všechno pěkně, závidím!

Je tu krásně i když prší. Teď už svítí sluníčko.
Taková klidová zóna pro všechny. Ubytování podražilo,ale cena 216 euro na bungalov včetně lázeňských poplatků a vstupu na bazény na týden je hodně lidová.
Obchůdek s maďarskými uzeninami nikdy nezklamal.
Všude kolem spokojení lidé a to je hlavní.

3 lajkov

Zdá se, že červení vymysleli konečně něco koukatelného.

1 lajk

„Rýži si nikdy nekupuji, protože mi jí příznivci posílají tolik, že bych ji mohl prodávat,“ prohlásil na nedávné stranické akci japonský ministr zemědělství Taku Eto. Teď kvůli svému výroku rezignoval, jak uvedla japonská agentura.

U nás nakradeš miliardy, pár lidí pošleš pod drn a pak ještě kandidujes na prezidenta. Jo a máš přes 30%.. :grin:

1 lajk

Tohle jo, ale co ty jejich overaly, co sem dával @Nordotor ? V tom mi Charles připadá jako něco mezi pilotem Williamsu a malířem pokojů…

Netušil jsem, že Slovensko je tak velká země, že i na pingovém stole je vidět zakřivení země.

1 lajk

To jsem neviděl :slightly_smiling_face:.

Ale tady je mrtvo, to nepamatuju.
Zlatý doby, kdy se trénovalo ve čtvrtek :smile:.

5 lajky

Třeba to přeložili na jindy, jen to ještě nevíme… Ale tady je taky celkem mrtvo, a to zase to Tvoje mrtvo v Monaku je lepší :smile: . Tak si to pěkně užívejte. Mládež je zatím spokojená?

Ak si teda nemyslel Slovensko co asi nie tak u nas je to podobne :joy::joy:

Mládež si, zatímco jsem doma čekal na syna, domluvila se sousedem, že je pustí na Solarium Beach.
Tak tam plánují velké věci.
To mě zase přibude pár šedivých vlasů.

2 lajkov

Každopádně s deštěm asi nikdo nepočítá, páč je Pirelli zatím ani nepřivezli do přístavu…

4 lajkov

Budes aj na zavod?

Budu určitě s mládeží čtvrtek a pátek na L.
Sobotu už je to doufám nebude bavit.
Na neděli nemám lístky ani akreditaci, to už budu v Finále ligure.

1 lajk

Takže všechno v pořádku. A nezáviď, třeba Tě vezmou s sebou :smile: .

Hele, ale na synáčka jsem možná našel recept.
Má hotových pět zkoušek ze šesti a před termínem…

Musel najít nějaký trik, jak to “vojebat” jinak to není možný.

1 lajk

Tak to gratuluju! Žádná záhada to nebude, zvlášť, jestli studuje prvním rokem - už se asi s tím systémem sžil a hlavu na to má, co víc v tom hledat… Ale zásluhy si samozřejmě taky připiš, to je jasné :slight_smile: . My jsme si tuhle doma připili na poslední státnici, teď ještě diplomku a můžem tuhle životní etapu uzavřít a oddychnout si. Jo, člověk už to jenom sleduje a věří :smile: .

1 lajk

Ještě poslední Monako a dám pokoj.

Z duše nenávidím pozéry všeho druhu, ale když už musíš, tak se to dá dělat s grácií a vtipem :smiley:.

3 lajkov

A kdo z toho vylezl jsi neviděl? To by mě docela zajímalo. Jestli to byl nějaký frajer, nebo podsaditý postarší pán podle klasiky “zlatej prsten, zlatý srdce, zlatý zuby, prostě zlatej chlap…”

Neviděl, jen jsem šel kolem.

3 lajkov