Tipy na tripy a dovolené

okej, dobre vediet, takze to by asi bolelo ano? popri nej sme kracali ked sme boli na cikpauze v lese :smiley:

Už si brousí zuby, vždyť hadi jsou jeho přirozená potrava.

1 lajk

Určitě by bylo uštknutí hodně nepříjemné, ale zdravému dospělému člověku by nic hrozit nemělo.
Mě zaujala hodně světlá barva. Zatím jsem vždy viděl šedohnědý odstín.

1 lajk

Som si neni istý, či je to daká vretenica, lebo volaká anakonda tatranská :thinking:.

Trocha som googlil a niekde mi to pride ako uzovka a niekde ako vretenica.tazko urcit ked viem o tom ako hus o pive…

Ve Slovenštině asi vretenica.

1 lajk

Dnes výlet na Hukvaldy, ale mají tam v pondělí zavřeno, tak jsme utřeli nos. Ale jeli jsme kabriem, tak jsme se parádně načichali nepřeberným množstvím jarních vůní.

2 lajkov

Krásné fotky. Já dnes ničím nepřispěju, fotku širší rodiny sdílet nebudu :slight_smile: . Ale na první májový víkend máme naplánovaný hezký výjezd, už se těším, jak budete hádat :smile: .

Sice jsi nikde nebyla ale odhaduji, že i tak oplýváš mnoha různými vůněma. :slightly_smiling_face:

Jsem trochu zmatená, takže nemůžu potvrdit ani vyvrátit…

1 lajk

U nás se dámy na šmigrust už neházejí do potoka jako mladé žáby, ale decentně se postříkají voňavkou. Čím ctěnější dáma, tím více vrstev různých vůní na ni do večera ulpěje. :smile:

Aha, slyšela jsem, že někde je to takhle. No, na rovinu - už hodně dlouhá léta, prakticky od doby, kdy jsem o sobě mohla rozhodovat, se k jakýmkoli aktivitám připojuji až po obědě. To už jsou aspoň u nás velikonoční radovánky zakázané :slight_smile: .

1 lajk

To je chytré řešení. Aspoň někdo musí chlapy šetřit, aby na druhý den zvádli vstanout do práce. :grin:

1 lajk

Jsme měli návštěvu a přítelkyně chtěla demonstrovat fotografií jak strašně se nudím, když se někde chce zastavit, vykoupat a chvíli nicnedělat…

3 lajkov

Nádhera. To sám :smile: ?

Je to parádní. Jen přemýšlím, kde se přírodní zákony zasekly. :wink:

1 lajk

Nene, přítelka se občas podílela, to je v horách na Korsice, foukal docela vítr.

Ta pravá strana se mi zdá úplně OK, ale na levou stranu bych volil větší kamínky.

Takže místo aspoň krátkého odpočinku musela nosit šutry? Není to náhodou žalovatelné :smile: ?

1 lajk

Doplňující otázka - pokud to bylo na Korsice, to byla ta výprava, na které jsi zachraňoval svět, tedy zřícenou dívčinu? Takže přítelkyně nejdřív kromě pochodu nosila kameny a potom jsi ji opustil a vrátil se za dva dny? Pokud ano, tak se celkem divím, že ještě žiješ :smile: .