Tímy svorne prehlasujú, že Wolffovcov neudali. S myšlienkou prišiel prekvapivo Horner | Magazín F1 - F1online.sk

kudos za ANSI keyboard.

3 Likes

Může to být možné. Třeba to je loutka na kterou tlačí nějaký velký arabský hráč. A stal se obětí her.

Tak to vůbec nerozumím. :smiley:

1 Like

tak o to viac :slight_smile:

Za mňa dúfam, že zostane Eisele. Neviem si to bez neho moc dobre predstaviť. Zvykol som si na neho a vyhovuje mi. Nie som a ani nemám čas byť hardcore fan, čiže nepotrebujem minisektorové časy, detailné analýzy a pod. F1 ma baví sledovať a je pre mňa odreagovaním, ako aj toto fórum.

2 Likes

Už jsem si to našel… :smiley:
To víš… potřebuju dlouhej levej shift. :smiley:

Tak to zkus.
Jakmile se do toho dostaneš, tak už nikdy nebudeš chtít sledovat přenos normálně. :slight_smile:

Je na ANSI klávesnici niečo lepšie ako na klasickej ISO?

Díky za tip. V tomto by som Ti aj celkom veril :slightly_smiling_face:

Neívm. Mám tuhle. :smiley:

2 Likes

Helmutko asi narážal na mierne odlišné rozloženie kláves:

2 Likes

S takýmito a podobnými sloganmi by sa Ti ako predajcovi darilo :slightly_smiling_face:

Já myslí, že je ve hře spíše boj o moc, pomsta a klidně i ten sexismus.
Pokud se jedná o jednotlice, tak tenhle spor může skončit pomějně rychle. Stejně jako u odstranění Masiho.

1 Like

F1 22 na notase? :open_mouth: tak to dufam, že keď už na noťase, tak poriadne ako sa patrí na klávesnici. :joy: F1 jedine na konzole, veľkej telke a volante s force feedbackom :stuck_out_tongue:

K vašej debatke o monitoroch by som doplnil, že pokiaľ mu ide o zážitok z hry a nie je profi fps hráč, tak v rovnakej cenovej kategórii zoženie aj zahnutu 2k 27ku. Pri hraní a filmoch to zakrivenie ma niečo do seba, mne osobne sa to veľmi páči :slight_smile:

to je jasne predsa, je americka…

2 Likes

Byt to naopak, tak wolf jde proti ostatnim a zejmena proti Hornerovi. Nepochopim. Konecne maji sanci se toho psychopata zbavit, a oni se ho jeste budou zastavat. Co taky cekat od anglicanu, to je narod cuckoldu.

ze na klavesnici haha :smiley: jj na sipkach priamo :smiley: ja nemam doma miesto na poriadny rig, cize mi to vobec nevadi a z hrania na gauci ma akurat tak boli chrbat cize mi to takto vyhovuje :smiley:

zakrivene monitory nemam moc rad, premyslam nad ultra wide nejakou 32" ale tiez tam je u hier nevyhoda ze este niesu nativne vsetky prisposobene na take netradicne rozlisenie, cize mam teraz dobry kompromis :smiley:

Za mojich mladych cias som mal riadnu masinu. Kazdu vyplatu som si nieco prikupil/vylepšil. A nakoniec prisla zena a zrazu nebol cas a potom deti a uz vobec :joy: predal som to tak pod cenu ze prisiel po to chlap z Prešova na stredne Slovensko :thinking::face_with_symbols_over_mouth::joy:

2 Likes

U Hornera velkej odstup, po tom co opakovane predvadi jen hodne naivni clovek uveri klasice “ to ja ne, to on”

„Na trati síce prechovávame rivalitu, ale FIA sme nepodali žiadnu oficiálnu sťažnosť, a to ani na Susie, ani na Tota a ani na Mercedes.“

Oficialni stiznost, staci kdyz se projdu po paddocku ze Hornere a neudrzim myslenku… :drooling_face: