kudos za ANSI keyboard.
Může to být možné. Třeba to je loutka na kterou tlačí nějaký velký arabský hráč. A stal se obětí her.
Tak to vůbec nerozumím.
tak o to viac
Za mňa dúfam, že zostane Eisele. Neviem si to bez neho moc dobre predstaviť. Zvykol som si na neho a vyhovuje mi. Nie som a ani nemám čas byť hardcore fan, čiže nepotrebujem minisektorové časy, detailné analýzy a pod. F1 ma baví sledovať a je pre mňa odreagovaním, ako aj toto fórum.
Už jsem si to našel…
To víš… potřebuju dlouhej levej shift.
Tak to zkus.
Jakmile se do toho dostaneš, tak už nikdy nebudeš chtít sledovat přenos normálně.
Je na ANSI klávesnici niečo lepšie ako na klasickej ISO?
Díky za tip. V tomto by som Ti aj celkom veril
Neívm. Mám tuhle.
S takýmito a podobnými sloganmi by sa Ti ako predajcovi darilo
Já myslí, že je ve hře spíše boj o moc, pomsta a klidně i ten sexismus.
Pokud se jedná o jednotlice, tak tenhle spor může skončit pomějně rychle. Stejně jako u odstranění Masiho.
F1 22 na notase? tak to dufam, že keď už na noťase, tak poriadne ako sa patrí na klávesnici. F1 jedine na konzole, veľkej telke a volante s force feedbackom
K vašej debatke o monitoroch by som doplnil, že pokiaľ mu ide o zážitok z hry a nie je profi fps hráč, tak v rovnakej cenovej kategórii zoženie aj zahnutu 2k 27ku. Pri hraní a filmoch to zakrivenie ma niečo do seba, mne osobne sa to veľmi páči
to je jasne predsa, je americka…
Byt to naopak, tak wolf jde proti ostatnim a zejmena proti Hornerovi. Nepochopim. Konecne maji sanci se toho psychopata zbavit, a oni se ho jeste budou zastavat. Co taky cekat od anglicanu, to je narod cuckoldu.
ze na klavesnici haha jj na sipkach priamo ja nemam doma miesto na poriadny rig, cize mi to vobec nevadi a z hrania na gauci ma akurat tak boli chrbat cize mi to takto vyhovuje
zakrivene monitory nemam moc rad, premyslam nad ultra wide nejakou 32" ale tiez tam je u hier nevyhoda ze este niesu nativne vsetky prisposobene na take netradicne rozlisenie, cize mam teraz dobry kompromis
Za mojich mladych cias som mal riadnu masinu. Kazdu vyplatu som si nieco prikupil/vylepšil. A nakoniec prisla zena a zrazu nebol cas a potom deti a uz vobec predal som to tak pod cenu ze prisiel po to chlap z Prešova na stredne Slovensko
U Hornera velkej odstup, po tom co opakovane predvadi jen hodne naivni clovek uveri klasice “ to ja ne, to on”
„Na trati síce prechovávame rivalitu, ale FIA sme nepodali žiadnu oficiálnu sťažnosť, a to ani na Susie, ani na Tota a ani na Mercedes.“
Oficialni stiznost, staci kdyz se projdu po paddocku ze Hornere a neudrzim myslenku…