Tímy svorne prehlasujú, že Wolffovcov neudali. S myšlienkou prišiel prekvapivo Horner | Magazín F1 - F1online.sk

V utorok večer otriasol svetom F1 škandál. Časopis Business F1 totiž do éteru vypustil, že tak Toto Wolff, ako aj jeho manželka Susie Wolffová, majú disponovať neoprávnenými informáciami. Rakúšan sa má prostredníctvom svojej nežnej polovičky dostávať k poznatkom z prostredia FOM, zatiaľ čo Škótka údajne o tom, čo prebieha na stretnutiach šéfov tímov, informuje FIA. Po tom, čo celú vec začala vyšetrovať Medzinárodná automobilová federácia, sa Wolffovci voči týmto tvrdeniam takmer okamžite vyhradili. A formulová verejnosť na čele s tímami svorne prehlasuje, že stojí za nimi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137242/timy-svorne-prehlasuju-ze-wolffovcov-neudali-s-myslienkou-prisiel-prekvapivo-horner

Mne to vychadza na Alonsa…

3 Likes
1 Like

Ale predsa aj aston to skopíroval tu spravu.

No nic, tak tady někteří měli jasno a jeli tu do @PUFF jak je neobjektivní a teď jsou asi lehce zmatení :slightly_smiling_face:

To tam šel prasknout @Daaviid23 u něho to sedí a Mercedes nesnáší :grinning:

Když se týmy semkly, tak se FIA dostala do velké šlamastyky ze které se bude velmi těžce dostávat.
Naopak teď je na FIA, aby dodala důkazy, že někdo na Wolffy bonzoval.

Tuhle aféru nejvíce odnese:

• Wolffovci
  • FIA
  • Sulayem
  • Masi

0 účastníci

@Hedgehog priznej se, že si to tam dal s Davidem, aby nebyla nudná okurková sezóna

Dal jsem to sem sám.
Ještě bych to poupravil, že se viník nenajde, ale už jsem hlasonání odstřelil, tak to musí zůstat.

1 Like

Koukám, najednou věříme bez výhrad i Hornerovi. Děláš mi radost, to je posun. :+1::laughing:

3 Likes

Já to myslel tak, že @Hedgehog a @Daaviid23 to šli napraskat na FIa, aby nebyla nudná zima :grinning:

Horner byl jediný, kdo se postavil za Wolffa? Ne, všechny týmy, včetně AM se za něj postavili a F1 vydala taky jasné stanovisko. Chtělo by se to naučit rozlišovat situace :slightly_smiling_face:

Na Hornera… :beers::beers:

2 Likes

V tom případě se k @PUFF a @Hedgehog dobrovolně přidávám. :grin:

1 Like

Cerny Petr pada na Ferrari, jako na nejblizsiho soupere Mercedesu. Dalsi vec, jak muze dojit k takovym situacim, vzdyt unik informaci hrozi celou dobu kdy je Wolffova ve funkci, vzali se 2011, ve funkci je od brezna 2023, proc na to nekdo poukazuje az ted, smesne.

Ale já jsem nic takového nepsal, že byl jediný. Ty máš vážně problém se čtením. Už si to zase kazíš. :joy:

1 Like

Nepsal, ale ten komentář o důvěřování Hornerovi v kontextu nedává smysl, ale nevadí :slightly_smiling_face:

Pořiď si lepší monitor :grinning:

Když myslíš. :joy: 15smyslů

2 Likes

To je jen špatně vyfocený… jinak je celkem ok. Stačí mi. :smiley: