To sice jo ale na 4k mozem zabudnut lebo keby som chcel 4k notas tak musim dat raz tolko a v zime by som mal vypnute topenie, notas by to zvladol F1 22 ale slape dobre nestazujem sa
Však bys ušetřil za energie
To je samozřejmě možné, ale zatím netušíme, co má být na konci. V situaci, kdy potřebuje FIA spolupráci týmů kvůli vstupu dalšího týmu by mě spíš napadlo úmyslné vyvolání falešné aféry s cílem vztahy vyhrotit, to ale určitě není v zájmu FIA/Sulayema (zase z něj nedělejme i.d.i.o.t.a). Ale počkám si .
Teplo sa mi pocita na vchod cize mi to je fuk
Zeby si toto zobrali wolffovci na triko to sa mi nechce verit hm
Jak pises, pockame si len mam pocit ze do konca roka sa to nerozsekne
Bin si myslel, že tam bude velký boss, že mu budou všichni zobat z ruky a klečet u nohou.
Na začátku se tam promenádoval jak majitel všech… až všem bylo za něj trapně.
Ale těžce se zmýlil a tahá za hodně krátkej konec provazu.
Fia odvádí špatnou práci, týmy ho mají na háku, Liberty ho má na háku…
Tohle už je jen poslední zoufalství…
Řekl bych, že po tom, co se všechny týmy postavily tak trochu proti Fia, tak mu nezbývá nic než rezignace. i pro dobro Fia jako takové… Však je F1 živí nemalým penízem.
To mohl být někdo jiný, ale vztahy to určitě nevylepší. Ale je to hypotéza, která mě napadla, pravděpodobně to bude úplně jinak. A dost možná se to vůbec nedozvíme, to může klidně skončit do ztracena, proč ne.
Ano, kvoli aktivite uzivatelov nielen na tomto fore sa to dokonca MUSI nechat utajene
Myslím, že se moc zaměřuješ na Sulayema jako osobu, ale někdo ho musel zvolit a bezpochyby má za sebou taky vlivnou kliku. Je samozřejmě možné, že se ho právě jeho původní podporovatelé chtějí zbavit, ale pak by to pravděpodobně mělo jiné (pravděpodobně finanční ) důvody, než jestli se někde promenáduje. To jim bude asi celkem fuk.
Ja mám napríklad 27" monitor s rozlíšením 2560x1440, ktorý mi vyhovuje. Kupoval som ho ešte v 2016 a stále mi postačuje
Pokud opravdu můžeme mluvit o válce a nezmizí to stejně, jako se to objevilo, tak nejpravděpodobnější je boj o vládu nad finančními toky. Všechno ostatní je celkem nepodstatné .
Hej moj rant bol velmi subjektivny lebo tiez mam monitor dlho a mam ho rad a hlavne vacsinou pouzivam notebookovy a skor mi ide o Hz jak o rozlisenie
To já si myslím, že v tom všem hraje právě Sulayem hlavní roli. Jde to z něj cítit delší dobu.
Klidně bych dal za to ruku do ohně.
A co by měl mít za cíl? Vyvolat válku s F1? Co by mu to mělo přinést?
Notebook mám tiež, ale používam ho iba občas. Na prácu potrebujem stolový PC (je to pre mňa pohodlnejšie). Na hry mi už akosi neostáva čas popri iných prioritách
Na com sledujes formulky?
Aby místo Liberty měl nějaké svoje arabské investory.
Však jim taky určil cenu za kterou by to měli prodat.
Pak ale nejde o osobu Sulayema, ale o jeho kliku a potažmo samozřejmě peníze. To možné je, finanční toky v pozadí jsou nejpravděpodobnější - co taky jiného.
Mám Telekom s rozšíreným športovým balíčkom, takže doteraz na Sport 1 a 2. V novom roku by sa F1 mala vysielať na Nova Sport. Myslel som si, že mám len Nova Sport 1 a 2, ale nakoniec som zistil, že mám všetky 4 Nova Sporty, tak som rád, že už nemusím nič dokupovať
Ja som zrusil skylink lebo ma neskutocne vytacala kvalita obrazu a uvidim kto bude komentovat na nove ale som nakloneny f1tv pro lebo ma puffak influencol