Tímy si začínajú uvedomovať, že spaľovacie motory sú cesta vpred, tvrdí Sulajem | Magazín F1 - F1online.sk

Daval to sem puff z holandskeho webu

1 Like

Já nejsem Puff :thinking:

Chvalabohu ​

Zomrel Mateschitz. To je cele. :slight_smile:

Po jeho smrti zacal mocensky boj v materskej spolocnosti, vymyslela sa na Hornera kauza dickpic (tam sa ukazal Zak aky je to bezcharakter), no prekvapivo to ustal. A toto je len pokracovanie. Horner ako sef timu sa nezmenil, clovek sa manazersky nemoze tak zhorsit. :slight_smile:

Dik, asi som to niekde prehliadol.

Tak som velmi zvedavy ako to s Maxom dopadne.

Zaujem Mercedesu o Verstappena uz snad nepopiera ani delulu Kiks, kedze Russella ani Antonelliho neoznamili na Silverstone.

1 Like

Iba ze by schvalne sabotoval team

Ako? Skus rozviest tuto teoriu, lebo neviem si to predstavit ako by mohol TP sabotovat tim.

Napadlo ma len toto, nepremyslal som nad tym ci to je realne alebo ako by to malo prebiehat ani preco by to mal horner robit

Ja tu ale hovorím o tom čo by mohla byť budúcnosť F1, nie nejaká utopia budúcnosti ľudstva.

Čo sa týka ropy a budúcnosti, tam je za mňa riešenie znížiť závislosť na autách. Začať sa dá aj hneď, skvalitniť verejnú dopravu, lenže to by to najprv muselo byť v záujme kompetentných. Toto sme ale už asi nepatrí.

Kompetentni na tom zaujem maju, ale zacali z opacneho konca - robia vsetko preto, aby sa auta stali cenovo nedostupnymi pre beznych ludi. :slight_smile:

keby si to este uvedomili v tom absurdistane co sa vola EU :disappointed_relieved: :cry: