Tímy si začínajú uvedomovať, že spaľovacie motory sú cesta vpred, tvrdí Sulajem | Magazín F1 - F1online.sk

jo máš pravdu, vážný to je. 90% lidí co se rádoby dívá na F1 bere výkonnost dle bodů. we’re cooked. :confused:
Ono viděl jsi někdy branky body vteřiny třeba na čt a reportáž ze zavodu F1? To je něco příšernýho. xdd

1 Like

Nebere. Hulk je v nejlepší skupině a nemá víc bodů než třeba Verstappen, který je v té horší.

A jak by se hodnotil Hulk před Barcelonou?:grinning:

Jde o bady lengvič v monopostu.

No bere, protože on má daleko více bodů než kolega. Zase tak špatně na tom asi nejsou, že by to porovnávali napříč týmy a porovnávali body Piastriho a Hulka třeba a z toho vyvozovali jejich hodnocení jako jezdců…

1 Like

Není třeba být k Mohammedovi tak kritický, já bych se v jeho situaci nejspíš choval podobně a hádám, že Ty taky…

A názory skautíků nikoho nezajímají :upside_down_face:

1 Like

To si piš! Ta rovnice je k zbláznění jednoduchá…

1 Like

Podľa dosť dobrého zdroju vyhodili Hornera z RB.
image

1 Like

Teraz to zaplavilo celý twitter. A Erik van haren je renomovaný novinár ohľadom F1 a hlavne Verstappena

1 Like

Horner mal byt vyhodeny z rbr 🫨🫨🫨🫨

1 Like

A CEO Mercedesu schválil na boarde, že nemajú problém zaplatiť 100 miliónovú buyout fee z kontraktu RBR Verstappena

1 Like

Teraz nastáva otázka Horner do Ferrari? To bol vlhký sen Elkanna. Ja ho tam nechcem, ale myslím si že to bohužiaľ tak skončí.

1 Like

Tak to je celkom bomba, ak sa to potvrdi, ale treba pockat. Uz boli posmesky, ze mal skoncit a stale tam je, uvidime tentokrat :slight_smile:

Kazdopadne za posledny rok, hotove personalne zemetrasenie a perspektiva nic moc, tak by som sa ani necudoval.
Zaujimava otazka je aj to, ci je to prirodzeny tlak po vysledkoch, alebo aj po Maxovej poziadavke, o com sa pisalo, a nakoniec mozno zostane, aspon pre 26? Uvidime… :slight_smile:

Uvidíme, ale tento zdroj je fakt spoľahlivý a on pominule tvrdil, že Hornera nevyhodia, takže tu by som povedal na 90% istota. A ďalej neviem, MERC schválil zaplatenie tej obrovskej pokuty pre Maxa za koniec RB kontraktu. A Ferrari práve vyhrabáva všetky peniaze sveta.

Jj. Len ak Max odide uz teraz, uprimne mi pride vymena na cele RB pred zmenou pravidiel a novym motorom zbytocna, skor destabilizacna - bez ludi co uz odisli, Maxa a Hornera, budu asi uplne strateni, ale chapem… :slight_smile:

Edit: kukam ze uz ofiko?

čo keď je toto reakcia boardu na odchod VER? že im to oznámil a oni ako reakciu vyhodili Hornera.

1 Like

Aj to je mozne.
Ked si vezmes 23 a co sa deje teraz, ten team velmi upadol za rok bez zmeny pravidiel a ak predcasne prisiel aj o Maxa, slovo rozpad uz ani neznie nadnesene a vtedy sa vyhadzuje (aj ked im to nepomoze).

Ja neviem, ale proste Horner to celé vybudoval. Fakt sa ako CEO tak zhoršil, alebo za to mohol focus iba na Verstappena? čo tam tak pokazili?

1 Like

Jasne, aj Dennis vybudoval McLaren a ako dopadol.
F1 je neuprosna a z minulych uspechov sa dlho nenajes. Uz minuly rok sa nieco crtalo a tento to zosilnelo, plus ten mozny odchod aj Maxa.
Co moze byt horsie? RBPT?
Zial, nech uz je dovod akykolvek, vzdy sa ako na prveho ukaze na sefa timu :slight_smile:

2 Likes

Zdroj? :thinking:

Lebo ta casova postupnost sa v tom pripade nezda ako nahoda.