Tímy sa dohodli na viacerých zmenách pravidiel: Pozrite si prehľad noviniek od VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Já ti říkal, že mi to přišlo jako krásný kompromis.

Možné to je. Teď ale došlo k dohodě všech, kteří celý cirkus platí, a dřív nebo později budou pravděpodobně od jezdců požadovat určitou loajalitu. Takže jsem zvědavá :slightly_smiling_face:.

@HellHogr
Dohoda FIA s jezdci bude platit do prvního trenálu. Nejpozději po kvaldě bude vše zpátky ve starých kolejích.
Logické by bylo, kdyby jezdci požadovali více paliva.

Bylo by vůbec možné navýšit povolené množství paliva bez změn velikosti nádrže a tím celé konstrukce?

A čo sme všetci čakali ? Z ťavy dostihového koňa nespravíte. I keď ťavu dáte do stáje medzi kone alebo na dostihový závod.

3 lajkov

Já myslím, že benzínové vaky by nějakou rezervu mít měly. Samozřejmě jsem nikde žádný důkaz nečetl, ale FIA se u současných pravidel nikdy netajila tím, že možná přestřelila a že muset z kyselinového světa trochu ustoupit.
První ústupek už FIA udělala, ale nemyslím, že to bude stačit. Postupem času očekávám ještě hodně velké změny.

Otázkou je, čemu říkáš hodně velké změny. Dá se očekávat, že veškeré změny budou v rámci současných aut včetně současných motorů, nikdo nevyhodí investované peníze oknem. Proto spíš čekám snahu o zmírnění rétoriky a další připomínky v maximálně konstruktivním duchu. Zvlášť pokud změny byly diskutovány s piloty a mají jejich podporu.

Když FIA povolí více paliva, tak vozy zůstanou stejné a dokonce ještě zrychlí, protože elektrocentrály budou mít více paliva pro dobíjení kyselin.
Vlk by se nažral a koza by byla ještě více obéznější.

este sa kludne da zmenit palivo na E85, alebo aj E100 (vyssi oktan) a uplne zrusit dobijanie spalovakom

1 lajk

Ferdo Ferdo, ostan radsej pri hejtovani RB.

Něco konkrétního bys neměl?
Tyhle prázdné slova píšou pouze ti, kteří nemají žádný argument.

idealne baterky komplet vyhodit

a to je prevelice smutne :cry:

idealne kyseliny odstranit uplne

1 lajk

To by bylo nejlepší možné i správné řešení, ale hodně by to poškodilo celý automobilový průmysl, který je plný zbytečných kyselin.
Hrůzné je, že kyseliny v civilních vozech nejsou ekonomické, ani nepomáhají ekologii a lidé je musí kupovat jen proto, že už nemají žádnou jinou volbu.

1 lajk

Zaměř se na Maxe a nehejtuj tupě ostatní piloty

1 lajk

@Situs

1 lajk

…houno co se leští zůstane hounem :man_shrugging:

1 lajk

cize sme skonstruovali motory s 50-50 pomerom, je tam obrovska baterka na dobijanie, a my ju uplne vyradime z prevadzky hej? :smiley:
daj nejaky lepsi vtip.

vedenie F1 to zjavne nema v plane, ked jedine co spravia ze zmenia dobijanie o cely 1MJ :smiley: ha ha ah..

maju v prdeli fanusikov a podobne.

Myslis tieto slova? :backhand_index_pointing_down: