Tímy predstavujú všetkých desať lakovaní pre sezónu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ten spolocny zaver tiez pekne :+1:

3 Likes

dal som it to za tu zelenu. mam rad farebny rost.

Nevím, nepřipadám si okradená o nic. Mě ty individuální dřívější prezentačky moc nebraly, přišlo mi to jako dost velká nuda - vykecávání v podstatě taky jenom kvůli lakování, jinak každý mlžil. Teď se ještě osmkrát vyspíme a je to tady, to už se dá vydržet :smile: .

Jakože ležíš, díváš se, a říkáš si, že se mi ten song líbí? :smiley:

Mne sa od nich páči Patience a aj pár ďalších starších. Pamätám si, ako koncom základnej školy boli spolužiačky z nich na mäkko, ešte keď Take That začínali.

Ok​

Sedím, pozerám a pri Take That mi zo srandy napadlo, že aj Puff si príde na svoje. :slightly_smiling_face: To je celé.

1 Like

Mě zajímaly formule a těm tenhle pořad poskytl minimum prostoru. Člověk neznalý věci by si téměř nevšiml, že se jednalo o úvod Formule 1 do letošní sezóny.
Asi daň za to, že už nejsem puberťák.
Kdyby tenhle pořad splnil svou funkci, tak bych si ho opakovaně pouštěl ze záznamu, ale podruhé už ztrácet čas nemíním.

1 Like

Dávám tomu 8/10.
Bylo to fajn. Týmy by měly zapracovat na sebeprezentaci na videích a pódíích.
Aston na pódiu super, RedBull totální propadák, bylo mi jich dokonce i líto. :smiley:

4 Likes

Dávám like za to, že sis dal práci s podrobným hodnocením, to obdivuji. Jinak asi nevím, žádný tým mě vysloveně nezklamal.

Mě se pojetí RB docela líbilo, ale chtělo to trochu dopracovat závěr. Nějak mě překvapilo, když najednou nastoupilo Ferrari.

U Ferrari by mě zajímalo kolik HP dává, když si tam nechali udělat takovej pruh… :slight_smile: :smiley:

Najkrajsie Ferrari za vecer bola ta NSX, z ktorej vysupil Lawson a Verstappen.

2 Likes

Dohromady asi 1 000 koní. :slightly_smiling_face:

1 Like

HP dáva od 90-100m ročne za exkluzívnu modrú nálepku.

Max sa akurát chystal si trochu zanadávať, režisér si to všimol a preventívne to radšej odstrihol a nastúpilo Ferrari. :upside_down_face:

1 Like

Okej, prehodnotil som po prezretí jednotlivých monopostov, videl by som to nejako takto:

1. Alpine
  2. Racing Bulls
  3. Red Bull
  4. Aston Martin
  5. McLaren
  6. Williams
  7. Ferrari
  8. Mercedes
  9. Haas
  10. Sauber

Alpine víťaz v kategórii odvaha, nápaditosť a zmena oproti nie celkom vydarenému vlaňajšiemu dizajnu, hádam to po testoch celé nezoškriabu.

Racing Bulls pri opätovnom porovnaní so zvyškom krásne čisté elegantné lakovanie, nie je čo vytknúť.

Red Bull a Aston Martin klasiky, na ktorých nie je dôvod niečo meniť

McLaren sa tiež (prekvapivo) nezmenil, beriem to ako statement, že majú nedokončenú prácu. Williams tiež bez veľkých zmien, elegantné a čisté, ale tá tmavá modrá sa na trati ľahko stratí.

Ferrari a Mercedes za mňa najviac zaostávajú za očakávaniami. Mercedesu by padlo vhod vrátiť sa k čisto striebornému dizajnu rokov 2017-19, a Ferrari…tam návrat k viac bielej vôbec nevyšiel. Hrozný dizajnérsky mišmaš.

Haas som mal pôvodne vyššie, no po fotkách z trate to už také elegantné nie je, trošku ťažkopádny dizajn. No a Sauber, tam je plus len pozitívna zmena oproti vlaňajšku, no je to naozaj veľmi priemerné, taká polhodinka v Skicári.

4 Likes

To máš tak, F1 se “přiblížila široké veřejnosti” :slight_smile: . Má to výhody v rentabilitě celé soutěže, nevýhodu v tom, že přinejmenším tyhle akce nebudou pro fajnšmekry. S tím se nedá nic moc dělat.

Já se na FIA dívám tak, že je placena jako dozorčí orgán a šarádu by měla přenechat týmům.

Ale i tak jí můžeme nějaký kredit přiznat, ne? Myslím, že má na triku daleko horší nápady než byl zrovna tenhle…