Tímy predstavujú všetkých desať lakovaní pre sezónu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Podla mna malo Ferrari skvelu prezentaciu, ale to lakovanie nic moc. Ta biela na prednom kridle sa tam mne moc nehodi a aj ten biely pas je skor rusivy, nez by to ozivil.

Teď v záběrech ředitel věznice Shawshank. :joy:

1 Like

Bernie ma stale fanusikov

Zlatokopky? To asi jo. :joy:

Brundle je nejaky zmateny :smiley:

Chtěl jsem něco napsat, ale po tý představovačce RedBullu nemám slov.

3 Likes

McLaren celkom logicka dokrutka, paci sa mi ze na podium priviedli aj kus uspesnej historie… :slight_smile:

Samotna livery nuda…

2 Likes

No Mclaren pekné predstavenie ale príde mi že oni ani nemajú lakovanie len čierne auto polepenē sponzormy. Celkom sklamanie možno väčsie ako u Redbullu alebo Ferrari.

Kde hrá Leclerc druhé husle?? A keď ti zaplatia 90m dal by si to tam aj ty

1 Like

Bylo to poprvé, tak si kritiku odpustím - každý tým to dal podle svého určitě jak nejlíp uměl. Nápad nakonec lepší, než se původně zdálo, aspoň jsme viděli všechny pěkně pohromadě. Celkové pojetí takové revuální, s tím souvisejí i více či méně povedené vtípky - tragédie to nebyla. Celkově dávám :+1:.

6 Likes

No tak za mňa teda prve tri Visa,Aston,Ferko.

1 Like

Bylo to dobré, na konci hraje moje oblíbená písnička.

3 Likes

Mám pocit, že proti individuálním představovačkám jsme o nic nepřišli. Týmy stejně všechno podstatnější schovávaly a jenom se tam víc žvanilo…

1 Visa (s naskokom)
2-6. Alpine, Kik, Williams, Haas, McLaren
7-9. Ferrari(sklamalo), Redbull, Mercedes (nekprekvapili)
10 Aston

celkovo u farebnych aut sa da zniest ten nedostatok kreativity (Kick, McLaren, RB ci Haas). Ferrari ma tuto sezonu vynimocne ohyzdne lakovanie.
Mercedes je tradicna strieborna nuda.
Aston - mne ta plesniva zelena metaliza na sportovom aute jednoducho nesedi.

Kick 2. až 6.? :grinning: To vôbec.

1 Like

Chcel som predtým napísať, že pri Take That si aj Puff príde na svoje a nakoniec som nebol ďaleko od pravdy. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nakoniec celkom fajn akcia, ešte keby ju tak skrátili o 20 minút. Páčilo sa mi že každý tým si predstavenie mohol urobiť po svojom. Najhoršia predstavovačka za mňa Redbull a Alpin najlepšia Mclaren a Wiliams. Lakovanie sa mi najviac páčilo Visa a Alpin najnudnejšie Redbull, Mclaren, Aston.

Já si kritiku neodpustím.
Kvůli dvaceti až třiceti minut které dostaly všechny týmy prostor jsme přišli o dlouhé hodiny napětí které by se nám dostalo, kdyby jsme mohli vídat postupné prezentačky jednotlivých týmů.
Chápu, že i FIA si chce nahrabat peníze do vlastní kapsy, ale proč okrádat týmy i fanoušky najednou. :-1:

1 Like

Jak jsi to věděl?
Tu písničku miluju. :slight_smile:

1 Like

Iba ma to tak zo srandy napadlo, ani neviem prečo.