Podla mna malo Ferrari skvelu prezentaciu, ale to lakovanie nic moc. Ta biela na prednom kridle sa tam mne moc nehodi a aj ten biely pas je skor rusivy, nez by to ozivil.
Teď v záběrech ředitel věznice Shawshank.
Bernie ma stale fanusikov
Zlatokopky? To asi jo.
Brundle je nejaky zmateny
Chtěl jsem něco napsat, ale po tý představovačce RedBullu nemám slov.
McLaren celkom logicka dokrutka, paci sa mi ze na podium priviedli aj kus uspesnej historie…
Samotna livery nuda…
No Mclaren pekné predstavenie ale príde mi že oni ani nemajú lakovanie len čierne auto polepenē sponzormy. Celkom sklamanie možno väčsie ako u Redbullu alebo Ferrari.
Kde hrá Leclerc druhé husle?? A keď ti zaplatia 90m dal by si to tam aj ty
Bylo to poprvé, tak si kritiku odpustím - každý tým to dal podle svého určitě jak nejlíp uměl. Nápad nakonec lepší, než se původně zdálo, aspoň jsme viděli všechny pěkně pohromadě. Celkové pojetí takové revuální, s tím souvisejí i více či méně povedené vtípky - tragédie to nebyla. Celkově dávám .
No tak za mňa teda prve tri Visa,Aston,Ferko.
Bylo to dobré, na konci hraje moje oblíbená písnička.
Mám pocit, že proti individuálním představovačkám jsme o nic nepřišli. Týmy stejně všechno podstatnější schovávaly a jenom se tam víc žvanilo…
1 Visa (s naskokom)
2-6. Alpine, Kik, Williams, Haas, McLaren
7-9. Ferrari(sklamalo), Redbull, Mercedes (nekprekvapili)
10 Aston
celkovo u farebnych aut sa da zniest ten nedostatok kreativity (Kick, McLaren, RB ci Haas). Ferrari ma tuto sezonu vynimocne ohyzdne lakovanie.
Mercedes je tradicna strieborna nuda.
Aston - mne ta plesniva zelena metaliza na sportovom aute jednoducho nesedi.
Kick 2. až 6.? To vôbec.
Chcel som predtým napísať, že pri Take That si aj Puff príde na svoje a nakoniec som nebol ďaleko od pravdy.
Nakoniec celkom fajn akcia, ešte keby ju tak skrátili o 20 minút. Páčilo sa mi že každý tým si predstavenie mohol urobiť po svojom. Najhoršia predstavovačka za mňa Redbull a Alpin najlepšia Mclaren a Wiliams. Lakovanie sa mi najviac páčilo Visa a Alpin najnudnejšie Redbull, Mclaren, Aston.
Já si kritiku neodpustím.
Kvůli dvaceti až třiceti minut které dostaly všechny týmy prostor jsme přišli o dlouhé hodiny napětí které by se nám dostalo, kdyby jsme mohli vídat postupné prezentačky jednotlivých týmů.
Chápu, že i FIA si chce nahrabat peníze do vlastní kapsy, ale proč okrádat týmy i fanoušky najednou.
Iba ma to tak zo srandy napadlo, ani neviem prečo.