Už si viděla, že by soud trestancům organizoval varieté před nástupem trestu?
FIA jako dozorčí orgán měl dodržovat jistou vážnost a né dělat ze sebe pořádající komedianty.
Hoj. Prezentaci (šou) jsem neviděl, upřímně je mi úplně wurst co má kerý auto na sobě načmáraný…
Ae jesi mám zběžně popsat ty rendry, tak ta kofoloidní podlaha od Renoltu je zajímavá, Ferko vypadá dost nařvaně (jak by řek ten chlupatec z Příšer) líbí se mi, že neustávaj ve své tradici hledat průduchy karoserií, kde je jiní vůbec nemívaj, a McL taky působí taknějak zkompaktnělejc. Těšme se do Bhr :-]
A tak když myslíš … .
Jsem zvědavý o kolik si týmy díky téhle šarádě můžou navýšit rozpočtový strop.
Taky by se měla FIA zodpovídat za uhlíkovou stopu kterou dnes způsobila.
To s tím Red Bullem nebylo plánovaný? Já myslel, že jo, protože tohle jsem snad ještě neviděl
Ferrari odvazny tah bilym stetcem pres zada, hezky je i VCARB, ostatni asi nastejno
Ferrari je vždy najkrajšie m ale to hp je tam hrozné. A ich tímové tričká sú pomaly ako dresy z našej hokejovej extraligy,kde pomaly ťažko v záplave reklám nájdete meno hráča.
RB junior druhé najkrajšie lakovanie, toto im vyšlo
Tretie miesto u mňa má aston martin, vždy to vyzerá tak elegantne a pekne
K zvyšku asi tak:
mdes klasika tam dáke divoké variácie ťažko očakávať,
Williams sa tiež drží svojho nenadcne, nesklame, sponzorské nálepky pribúdajú a sú poumiestňované celkom dobre, nič tam nie je ako logo hp na Ferrari
Sauber po minuloročnej katastrofe tento rok celkom dobre, lepšie nakombinované ako minulý rok
Alpine skokan roka, minulý rok sa na nich nedalo pozerať,teraz je to o niečo lepšie,aj keď tá ružová mi tam vadí
Haas, tam kreativitu ťažko čakať , kreatívnejší bol aspoň Esteban pri svojej prilbe
McLaren pôsobí tak, že sa na to ■■■■■■■
Red Bull tiež klasika, žiadne šokujúce zmeny. nechápem kritiku za to, proste RB sa podľa mňa rozhodol ísť svojou cestou a tak ako je Ferrari furt červené tak RB bude furt takýto
Inak týmto sťažovaním na HP logo, vedia markeťáci Ferrari, že robia super robotu. Všade sa hovorí iba o HP a to už je rok po podpise. Oni proste zaplatili 90m aby tam mali modré nálepky.
Tohle doufám myslíš, jako nadsázku
V tom pripade niekto svoju prácu odviedol maximálne dobre ale ja si ich tlačiareň nekúpim aj tak:smiley:
Kdyby jsi raději nic nepsal, jsi k smíchu.
Ale zase s jedním závitem je obdivuhodné že umíš psát, sice s 20-30 chybami denně, ale i tak .
Doslova HP si priplatilo aby mali exkluzívne modré nálepky a boli viditeľné. Myslíš, že prečo nemôže Ferrari použiť to ich prémiové logo HP? Inak je to veľmi inšpirované F2004 len iný odtieň červenej
Ale to já netvrdím. Ale HP neplatí ten balík, aby měli "jen modré nálepky " na monopostu. Ten deal obsahuje další aktivity včetně promo akcí, úprava sponsor wall v boxech atd
Lawson mi prisel dost zakriknuty, bez usmevu.
Musím povedať, že F1 show prekvapila. Dobré to bolo.
Odkedy sa pridali crypto a gaming sponzori, tak to vyzerá strašne. Pozrite trebárs na McLaren a na tú kktinu čo majú na bočnici - bez toho by to auto vyzeralo 2x tak lepšie. A prečo vôbec môžu mať ako sponzora Velo? Tabakové výrobky? To nech im rovno povolia mať cigy, to aspoň na tých autách vyzeralo štýlovo, Velo je pre decká. Nie že by som bol obhajca fajčenia, ale tie liveries s tým vyzerali teda o dosť lepšie. Alebo nech im zakážu aj Velo.
Kick Sauber je joke, ktorý len potvrdzuje moju prvú vetu.
Ďalšia vec je, že odkedy sa šetrí na farbe, tak tie liveries často trpia. Konkrétne tento rok podľa mňa na to doplatil najmä Aston, ktorému sa tam ten carbon vôbec nehodí a trochu aj Mercedes.
Aby som len nekritizoval, tak cením Ferrari (to HP nakoniec nevyzerá tak strašne), Alpine, Williams a VISU. Tieto štyri autá sú za mňa 7/10.
Ale 10/10 chýba.
VCARB jednoznačný víťaz najkrajšieho lakovania.
Pekná zmena aj Alpine (ak to takto ostane a nebudú ho oškrabávať).
Klasiky Red Bull a Aston, tam nie je veľmi dôvod na zmenu. Overený dizajn, ktorý je veľmi pekný.
Ferrari a Mercedes sklamanie. Odtieň červenej, zapracovanie bielej a modré hp sú veľmi nepodarené. A Mercedes by sa zas mal vrátiť ku komplet striebornej.
Leclerc za 7 kôl na 2°C trati dosiahol už času SF-24. Bez žiadnej zmeny nastavenia.