Tímy budú opäť riešiť kompresný pomer. Dostane Mercedes chudobnejšiu zmes? | Magazín F1 - F1online.sk

Ale Flaviovi držíš palce furt.

Flavio je Padre, to je něco jinýho, to je složitý, na to není čas.

2 lajkov

Stalker co fandí podvodům, jak moc mě budeš ještě zklamávat? :pensive:

2 lajkov

už vím, proč se tak bojí :slight_smile:

2 lajkov

Zjavne dalsie stretnutie, vysvetlovanie a riesenie. Keby je to vsetko tak jasne a jednoduche, ze Mercedes je v sulade s pravidlami, tak nie je potrebne ani to prve stretnutie, ktore zjavne nic nevyriesilo.

Mozem toto pouzit ako odpoved na tuto tvoju otazku. :point_down:

A vybavene. :slight_smile:

Takze tvrdis, ze FIA vedome kryje ocividny podvod?

Takže tvrdíš, že FIA nepřecházela v minulosti podvody týmů?

1 lajk

Koukám že někteří , ač brod je daleko , stahujou trenky na půl žerdi , přestože nemají co ukázat. Ještě bude zábava a toho bulení bude tolik, že s tím půjde obchodovat. Ostatně jako každý rok. :blush: :crazy_face:

1 lajk

Už zase chodíš fňukat? :smiley:

1 lajk

Takze tvrdis, ze FIA ide obmedzovat / znevyhodnovat ocividne legalne auto?

Není jak mít v zásobě pár výmluv ještě dříve, než začne sezóna. :smile:

Tak to je celoživotní problém, určitých emočně nedospělých jedinců. Ti zůstavají stát mentálně na místě přestože tělo stárne…
Dost často nevědí ani komu fandí, ač většinou vždy těm úspěšným, dle potřeb co je zrovna výhodné a dle výhodnosti případného úspěchu to střídají. Podstatou je ale naštvat druhé a vyvolat hádku.

FIA zatial neurobila nic, cize tolko k tomu…

To neviem, pytam sa, ci to podla teba robia teraz…

No, až na to že jsem mentálně zůstal na místě přestože tělo stárne, tak na mě nic nesedí :thinking: :smiley:

2 lajkov

5 lajky

https://www.idnes.cz/sport/tenis/alcaraz-djokovic-australian-open-finale.A260131_213857_tenis_ikuc

2 lajkov

takže AM byl jen o 4s pomaljěší, když byl na top speedech o víc, než 55km/h pomalejší? to nevypadá úplně ok pro konkurenty po aero stránce

2 lajkov

Zelené trojce ale nelze upřít, že Alonsovi stále fandí i když je už roky mimo hru.

2 lajkov