Určitě sis všiml, že nepíšu o titulech, ale o tlačence.
Vlastně i ten první titul byl nelegálně protlačený. Dokonce ředitelem závodů Masim.
Pane boze… Cest vyjimkam, se kteryma se da normalne mluvit k danymu tematu na tomhle foru.
Děkuji.
Myslim ze v tomto pripade plati doslova a dopismene “nemas vubec zac Ferdo”.
Dominantni auto McLaren nema, je tam Ferrari. Ale jinak souhlas.
. Au, jeste ze to Brown necte. Tohle by bolelo.
Snad jsem Emilovce nepíchl do zkaženého zoubku?
Že jsou věci relativní je moje hláška
Jinak teda měkké materiály (!) jsou reálně spíš výhoda, protože se to na rovince víc ohne/sklopí a to chceš
V klidu Ferdiku. My zadne zkazene zoubky nemame.
Ja myslim, ze uz te tu vsichni tak nejak berou jako folklor.
Neco ti napisu Ferdiku.
Buh stvoril psa. A rekl mu, pse dam ti dvacet let zivota a budes cele dny stekat.
Pes rekl. To je dlouho Boze, staci deset. Dobra rekl Buh.
I stvoril Buh o_pici a rekl. O_pice, dam ti dvacet let zivota a cely zivot budes delat o_picky.
O_pice rekla. To je dlouho Boze, staci deset. Dobra rekl Buh.
A stvoril Buh kravu a rekl. Kravo, dam ti sedesat let zivota. Budes davat mleko, plodit a starat se o telata, drit na poli, nebo v lese, za pluhem i za vozem.
A krava rekla. To je dlouho Boze, staci dvacet let.
I nakonec stvoril Buh cloveka a rekl. Dam ti clovece dvacet let zivota, kdy budes jist, pit, radovat se, hrat si a smat se a vsichni se o tebe budou starat.
I rekl clovek. Ale to je malo Boze. Dej mi tech deset let po psu, deset po o_pici a ctyricet po krave.
A Buh rekl dobre.
A tak ted clovek ma dvacet let, kdy ji pije, smeje se, hraje si a vsichni se o nej staraji.
Pak ma ctyricet let od kravy, kdy dre v potu tvare, stara se, plodi a zivi sve deti.
Pak ma deset let od o_pice, kdy dela o_picky na sva vnoucata
No a pak ma deset let od psa. Kdy cele dny jen steka na cely svet.
Ferdiku, kolikpak ti je let? Ty nebudes zadnej benjaminek.
Ani tolika slovy Emilův podvodný titul neobkecáš.
To je massiho podvod
Emil sa vozil ako vzdy a bojoval az do konca
Když ti někdo donese úplatek a ty ho příjmeš, tak je to úplácení z jejich strany, jenže ty jsi stále součástí takového podvodu.
Kontext?
Jak by ses tvářil, kdyby Masi Tvého šéfa okradl o peníze a ten by neměl na Tvou výplatu a Ty bys nakonec odešel s prázdnou kapsou.
Úplně stejně utřel nos Hamík i Mercedes a Emil se jim s RB smál.
Ja vim ze to neokecam Ferdiku. To se neda. Je toho moc.
Napslal sycak jeden spatne pravidla ktera platila v 2021, pak se prevliknul za Masiho, a odskocil si restartovat AD21, pak se prevleknul za tri komisare a zamitnul protest Mercedesu. Pak do zpravy FIA propasoval vetu, ze uvedene pravidlo mohlo byt pochopeno, tak jak ho Masi aplikoval, pardon Max.
Kdyz vypadnul v Baku21, tak schvalne nenapadne podrzel ten knoflik Hamiltonovi pri startu.
Pak ten Max prekrocil rozpoctovej strop, protoze snedl hodne chlebicku.
Pak navrhnul a vyrobil zarizeni kterym se upravuje svetla vyska monopostu. A nepochybuji o tom, ze je to prave Max, kdo se plizi po nocich do garaze pod parc ferme a upravuje to tim superklicem, kterej taky vyrobil sam.
A jako by toho nebylo dost. Jeste napsal ty pravidla o predjizdeni a ted je sam pouzil proti Norisovi.
Zapomnel jsem na neco Ferdo?
Zaverem chci rict jedno. Je videt, ze fandim nejlepsimu. No rekni, zvladnul by tohle nekdo jinej?
Ja vim ze se ti to co pisu @Matti zase nebude libit, ale ja si nejak nemuzu pomoct. Omlouvam se, ale jen trosku.
A jaký to má súvis s Maxom? Či za to, že môjho šéfa okradli tak mám byť nasratý na všetkých kolegov ktorý dostali výplatu? lebo sú spoluvinný tým že dostali výplatu a ja ne? alebo čo?
Ja by som to riesil sudnou cestou, ktoru ale wolff odmietol
No to je velika pravda. . To jsme vsichni videli jak ten Masi nese ten uplatek Maxovi.
Tak je to pokrok. Jeste nedavno daval RBR uplatek Masimu, tad dava uplatek Masi Maxovi.
Za co von ten Masi, tomu Maxovi ten uplatek dava. . No to je jedno, proste dava.
Mate v tom jasno kluci, je to videt. Nema smysl to popirat. My vsichni redbullaci a Maxovci to musime priznat.
Vyhrali jste. A jako odmenu, az se uvidime, dostanete od kazdeho z nas roli alobalu na cepici.
Salut. 🫡🫡🫡
Tak takhle jsem se nepobavil ani nepamatuju.
A takovy bych na prvni dobrou rekl, chytry kluci. Jenze ted jsem videl rozhovor z Chaunem. Zakouti lidske mysli jsou nevyzpytatelne. Nic neni nemozne.
Keď si bol istý neprávosťou, tak jednoznačne tak mal spraviť. Trvalo by to dlho ale
- Získali by titul
- Ukázali aká je FIA hnusná a zle rozhoduje
- Tým, že by museli odísť z F1 by získali extrémne promo worldwide, lebo predsa nebude Mercedes pôsobiť v takej “skorumpovanej a zlej” sérii.
Čo mohli stratiť, keď to bola taká istotka?
Iba ze by nebolo vsetko take ciernobiele a aj sam velky Wolff tu FIA nakoniec potrebuje a chce mat team v F1