The Sun vracia úder: Obvinenia voči Hornerovi nemajú sexuálny charakter | Magazín F1 - F1online.sk

Nebudu se k tomu vyjadřovat. Pak z toho někteří nespí.

Já klidně budu, prostě jim bylo v ráji až moc dobře :smile: Jos nabídl Helmutovi jablko a zbytek znáš :grinning:

2 Likes

Je jasné kdo je tady Boss :+1:

Tak víme, co se stalo další den.

2 Likes

Najviac divne je ze hugo boss je na kombineze od vicarb a zaroven ma u alonsa sponzoring :grinning:

Na Astonu bude taky jistě i nadále. #BOSS
https://twitter.com/AstonMartinF1/status/1754490058487271455

Na Astonu bude Boss a na Visa Hugo. :smiley:

2 Likes

Tam vnitřní boje nejsou.
Jenom lžeš.

takze sa zacina z toho vykluvat otvoreny suboj o vplyv. Cital som, ze Minzlaf ho chce prec, ale Horner ma na svojej strane tajskych majitelov.
Situacia je to nie nepodobna tej kde sa ocitol Binotto. Marchione si ho vybral, ale po jeho smrti Binotto postupne stracal poziciu az mal problemy ziskat autorizaciu na jachty a Ferrari zacalo stracat vo vyvoji super lahkych materialov. BTW to oznacili v RB za kluc k ich uspechom. Na konci toho roku dostal vypoved.
Horner bol Mateschitzov clovek, navyse velmi dobry kamarat Bernieho. Hornerova pozicia bola neotrasitelna. Po Bernieho odchode a Mateschitzovej smrti, Hornera asi nezachrania ani 3 tituly v rade. A to sa hovori, ze kam pojde Horner tam pojde aj Newey…

5 Likes

Tak proto se nikdo extra nevyjadřoval.
Kluci tam jedou bomby proti sobě. :smiley:

Fakt by mě zajímalo, co si udělali. :smiley:
I knihu bych si koupil.

2 Likes

Já jen předávám nevyhovující informace, i se zdrojem.

1 Like

Ono ale, chapem ze redbull nechce situaciu komentovat, co je samozrejme pri prebiehajucom vysetrovani spravne.

Ale akonahle sa v mediach objavili informacie ze ide o sexualne obtazovanie, co je v tomto svete silnejsia kava nez ak bol k niekomu arogantny, pokial by to nebola pravda, predpokladal by som ze RB sa k tomu mal vyjadrit ze to viac komentovat nebude ale tieto informacie ohladom sexualneho obtazovania nie su zalozene na pravde. Nic take sa nestalo, namiesto toho RB nechava Hornera ostrelovat mediami. Predpokladam teda ze bud to moze byt pravda, alebo ma redbull tragicke PR ( a to sa bavime o firme ktorej uspech je zalozeny na tom ze ma top PR )

3 Likes

Ale to načasovanie… akoby sa majitelia nahnevali, že nevybavil Lewisa za tie smiešne prachy, ktoré mu dali Taliani.

Přesně tak.
Sexuální obtěžování je snad nejvyšší forma obvinění na pracovišti.
Ihned to měli smést ze stolu a říct, že se vyšetřuje něco jiného, ale nebudou se k tomu vyjadřovat.

Místo toho to nechali žít. Nechali Hornera utopit.

Tak ať se pak nikdo necítí ukřivděný, že to prostě žije svůj dickpic život… :slight_smile:

1 Like

mne sa paci ta cast kde mu ponukli dobrovolnu rezignaciu aby sa predislo medialnej burke… :smiley: . Ak sa ten dotycny chysta riadit Redbull Racing tak vazne prehodnocujem moje odhady na 2026.

1 Like

ja tam citim Josa. On nezabudol ako ho Horner spacifikoval svojho casu.

Strieľajú po sebe vo vesmírnej lodi. Toto vyzerá na začiatok konca RB vo F1.

2 Likes

Článek o Hornerovi a zase se tu skloňuje můj nick? :grinning: měl bys jim dat jasně najevo, že stredobod vesmíru jsem jen u tebe a @Situs :grinning:

1 Like