The Sun vracia úder: Obvinenia voči Hornerovi nemajú sexuálny charakter | Magazín F1 - F1online.sk

Snaží sa niekto vytlačiť Christiana Hornera z pozície šéfa Red Bullu? Zvlášť verní fanúšikovia tohto tímu, ktorí svojho šéfa z pochopiteľných dôvodov milujú, mali tento pocit od samého začiatku prípadu. Keďže ide o veľmi vďačnú tému, ďalekosiahlo presiahla hranice motoristických médií a dnes je jednou z najprominentnejších tém britského bulváru.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141802/the-sun-vracia-uder-obvinenia-voci-hornerovi-nemaju-sexualny-charakter

A je to tu. Hlavne, že @HellHogr a spol tu z neho robil dobytok. Chlapci sebareflexia nikde? :smiley:

Ona to možná právě sebereflexe v tomto případě je.
Asi je u nich běžné, že všude rozesílají dickpicy tak si myslí, že to dělají i ostatní.

A ten článok akože dokazuje čo? Kamoši manželky z The Sun napíšu článoček v prospech jej manžela.

2 Likes

Bez alobalovej čapice na nič neprídeme. Či je to sex harrasment alebo bossing, to že sa tým zaoberajú v Salzburgu nie je dobré. Ak je za tým “len” vnútorný boj v rámci skupiny, je to rovnako zlé.

Pan Dickpic nebude pan Dickpic?

Jsem zklamán.

Hlavně, že už jsi měl velice jasno, objektivita nade vše, vtipné :slightly_smiling_face:

1 Like

A ty máš jasno?

Já tady na rozdíl od tebe s honzíkem, nedělal závěry, jakej je to hnusák, jaká je to nelidská část společnosti a podobné drýsty

3 Likes

Presne to, co ten clanok, ktory pisal, ze sexualne obtazoval kolegynu a na zaklade toho robil Hogr a spol z Hornera dobytok.

To jsem nikdy nepsal. :sleepy::sleepy:

1 Like

Prosim ta akoby si ho nepoznal. Zacne sa krutit ako slizky uhor, bude sa pytat kde on nieco take povedal, potom to prekruti ze ty si to vlastne zle pochopil a on vlastne o Hornerovi nic nepovedal. Osrata sachovnica clovece :rofl:

Uvidime, co za tym je a bolo, ale asi sa mokre sny o Neweyho prechode do AM rozplynuli

3 Likes

Dobře to napsal Richter na twiteru. V dnešní době novináři hned někoho odsoudí, aniž by o tom cokoliv věděli. Nejhorší je, že i když se ukáže, že nic neudělal, vypatlanci v čele s anglickýma médiama mu to budou už pořád předhazovat.

2 Likes

Chytil ses :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

The Sun je něco jak Blesk v ČR… Takže asi tak :grin:

1 Like

Paní Columbová ti řekla oficiální výsledek vyšetřování! Nic neudělal to je jasný, jen už měsíc protahujou jeho nevinnu :grimacing: Šlo prostě jen o nedorozumění a v RedBullu je vše v naprostým pořádku :crazy_face:

1 Like

Já vím, že se tam nic neděje…
Jen tam drží bobříka mlčení. :slight_smile:

1 Like

Podla mna to je boj o moc a tymi obvineniami o harrasmente si hornerov protivnik, nech je to ktokolvek, chcel upevnit poziciu

:eyes:

Horner si najal vlastního právníka. Rodina Verstappenových se postaví proti Hornerovi! Osobní vztah mezi Hornerem a Josem Verstappenem je velmi narušen.

1 Like

Ten je jasny uz