Telekom od 7. júna zaradí do ponuky stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 | Magazín F1 - F1online.sk

Štvrtok priniesol pre fanúšikov Formuly 1 a MotoGP na Slovensku ďalšiu skvelú správu. Nova Sportu sa podarilo úspešne dotiahnuť do konca rokovania so slovenským Telekomom, čo pre zákazníkov tohto operátora znamená, že si kráľovnú motoršportu budú môcť vychutnať už aj v rámci svojich balíčkov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156834/telekom-od-7-juna-zaradi-do-ponuky-stanice-nova-sport-5-a-nova-sport-6

lol, mozem j.t! Odblokujte M4 sport!!! Ziadne xl v telekóme platit nebudem, uz teraz im platim 60 euri, kolko este chcu?

ako mas pravdu kks. tiez platim skoro 60 a mam balik L, nech sa ■■■■■■

1 Like

daj to asi do cardesignu

z balika M na XL to je +11eur… no nekup to…

to bol omyl tuto

1 Like

60 eur měsíčně?
To je hodně.

1 Like

internet na dvoch lokalitach a telka v podstate na 4. Do 2023 som pozeral F1 od madarov, tento rok to blokli, M4 sport ide vzdy, iba ked je formula tak nie. Ale ja to platim koli formuli!! cize dalsie obdobie viazanosti to mozem odhlasit. Odhlasim aj F1TV, cela Q a aj zavod je na nete par hodin po priamom prenose. Tak to nebudem pozerat so/ne ale ne/po. Majitelia prav nech sa zadusia so svojimi pravami.

to puff nebude citat rad :grimacing:

F1TV sa ti vyplati najviac zo vsetkeho, divim sa, ze to chcesrusit ked si to platis … na telekom by som im rozhodne zvysoka … platil osm si tak skylink a mal som akurat rozpixelovany obraz a posunuty zvuk

1 Like

ok, nech pustia madarsky komentar a necham ho. Bez problemov sa tam daju dorobit vsetky existujuce zvukove stopy, tak si vyberiem ktora sa mi paci a jeto. Ked sa neda, tak to kludne po eng mozem pozerat namiesto o 14 vecer o 20.

pohoda, tvoja volba :+1:

a preco to nechces pozera rovno o 14tej na streamoch? je ich plny net

Ja teda ziadny spolahlivy a kvalitny stream nemam. Pozeram aj v prehliadaci aj cez ace ale kvalita dost casto poriadne kriva a ani raz som si nepozrel cely zavod bez toho, aby to nesekalo, nepadalo a pod.

Mal som Telekom ale zrusili sme to, lebo sme doma zistili, ze su to vyhodene peniaze. Kopa kanalov ale ked uz ma clovek chvilu cas sadnut k telke tak same reklamy, teleshoping a vysielanie sama d3mentna reality show. Poslednym klincom do rakvy bolo zrusenie F1. Presli sme na VODka, cize Formule mam cez Voyo, ale sem tam nemam na Krala s Eiselem naladu, tak pozeram aj streamy, ale ako hovorim, nic poriadne som nenasiel

Keď máš VPN, tak nie je problém, ak neriešiš jazyk, aspoň ja som pozeral jednu VC v rakúskej TV a jednu teraz v belgickej, síce nerozumiem nič, ale aspoň vidím :grin:

Tak to zas mna trosku rusi. Preferujem Sky, nech rozumiem. Uz som pozeral aj madarov spanielov francuzov nemcov, ale kazilo mi to zazitok.

Ja mám od Telekomu internet a televíziu balík L, takže od septembra by tam NS5 a 6 mali byť, ako avízujú. Nechce sa mi priplácať za balík XL.

1 Like

motorsportstreams2 (reddit.com)

1 Like

Ja som raptorovi tiež poslal jeden link cez súkromnú správu, aby Puff nebol nahnevaný. :slightly_smiling_face:

Puff pirati najviac z nas

3 Likes

To trvalo, ale ja zostávam na F1TV. Eisking duo mi vôbec nechýba

3 Likes