Telekom od 7. júna zaradí do ponuky stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 | Magazín F1 - F1online.sk

Pirát se snaží ukazovat na někoho jiného
image

Diky moc, vyskusam

1 Like

Bývam v Rakúsku… Formulu 1 sledujem na tv staniciach ORF1 a Servus… ZDARMA !!! Plus zdarma na tvServus Moto GP, finále ligy majstrov… Niekto je v Čechach a na Slovensku nenažraný…

1 Like

Celý problém som vyriešil serverom fastshare,celý závod a aj víkend je tam už nahraný v nedeľu večer,takže ak si zmyslim že preteky stáli za to,tak si to stiahnem,inak by ma zaujímalo že ako kleslo sledovanie F1 na slovakistane a v česku,tento rok

1 Like

telekom ani digi nemám, ale dalo sa čakať, že to pitomci šľahnú do tých najdrahších balíčkov. keby mali Ultra Top Gold dáký balík za sto eur mesačne, tak by do napchali isto len tam

Mohli by zverejniť nejakú tabuľku alebo graf s číslami poklesu sledovanosti F1 v TV na Slovensku a v Česku. :slightly_smiling_face:

Ten model je podla mna dlhodobo neudrzatelny pre nejak financne gramotneho cloveka… jasne ak mas providera ktory ti zastresuje povedzme domaci internet, mate tam cela rodina pausaly na telefon a este aj “kablovku” tak to ide, cloveku sa nechce menit kvoli formule providera, ale pride mi ze to skusaju po vzore streamovacich sluzieb uz pomaly vsetci.

Smerujeme k tomu ze jedna relacia (F1) bude v osobitnom baliku a platit budu vsetci

Fakt sa opakujem uz ale to F1TV na rok za nejakych 60€ eur ci kolko je najlepsi pomer cena/vykon

Presne toto je môj prípad. :slightly_smiling_face:

1 Like

V roce 2024 to už je jednoduché. Jeden měsíc můžeš být tam nebo tam. Nebo jak dlouho chceš. To bývábalo, když se dřív podepisovali smlouvy na 2 roky, a musel jsi to dodržet, jinak jsi platil pokutu.

Život v dnešní době je úplně jednoduchý.

no ja prave neviem ako to je s tymi odstupeniami od zmluvy po mesiaci, uprimne si platim len internet, netflix a youtube premium a F1tv mam s kolegom napolky

ale co pamatam ked si chcel rusit kablovku/internet/pausal tak si tam mal nejaku vypovednu lehotu

Mám optiku od Swanu respektíve 4ky a koli F1 som dal balíček L, kde bol Sport 1,2. Mám teda od nich net a Tv, ale pochybujem, že Nova Sport 5 len tak zaradia už len preto, že Telekom a Digi to vrazili do toho najdrahšieho, čo majú. Takže zatiaľ zostávam na tom hnusnom voyo

Od septembra Ti to možno zaradia do toho balíku L podobne ako Telekom.

Nebol si včera dlho na slnku bez pokrývky hlavy?

Nevím, je to možný.

Platím si asi 10 věci. Nikde nemám smlouvu a můžu odejít z minuty na minutu bez udání důvodu.

Nakoniec to Voyo za 6 euro vyjde najlepšie.

Tak nakoniec v Telekome v balíku televízia L pridali Nova Sport 5 s vysielaním F1 už teraz v júni, takže nemusím čakať do septembra, čo ma potešilo.

2 Likes

To jsem já.

3 Likes

Zapomněl jsi na víno, zpěv a občerstvení. :champagne: :mushroom:

Tak Voyo prave zdrazelo na dvojnasobok. :clap: :clap: :clap: