treba sa tesit zo zivota
No jéje. Hlavně nezapomínat kolik krásného už člověk při vycházce životem už zažil. ![]()
že Charles zajazdil čas porovnateľný s testami 2022. V posledných rokoch jazdia najrýchlejšie v histórii. V pretekoch nikdy nemali výkonnejšie power unit ako v posledných rokoch. Dosahujú sa najvyššie top speed, bola najrýchlejšia GP histórie. Ak ti je málo najvýkonnejšie power unit v histórii F1, pre fajnšmekrov je tu ešte top fuel dragster.
áno,škoda 105l,ktorú som vlastnil od r. 1986 mala 45 koní…málo ale lepšie ako nič…trojvalce vo wartburgu boli dvojtakty a viac výkonu bolo poriadne zaplatené spotrebou a smradom oleja m2t z výfuku…
K čemu je vyšší rychlost, když sledovat současnou F1 je jako dívat se na závody tramvají, které jezdí po kolejích a řidiči jsou téměř balastem navíc.
Warťas sice voněl, ale oproti Škoduli jezdil jak ďas a podvozek měl heboučký jako Rols Royce.
podvozok mal slušný,mne sa páčila tá voľnobežka,ktorá sa dala aktivovať…len spotreba 12l nebola bohviečo…
Volnoběžka se spíše dala vypnout, ale nikdo to nedělal. 12 litrů sice Warťas pohodlně uměl, ale né když vedle mě seděl můj táta. V takovém případě papkal pouze devět litrů, ale otec jezdil za osm. Samozřejmě pouze v případě, že jsem nepotřeboval benál do svého Fichtla. V takovém případě Warťas papkal i s hodně lehkou nohou na plynu mnohem více. ![]()
No nič. Tak ťa nechá vyplakávať nad tvojimi predstavami. Nad rokom 1986 kedy piloti zomierali. A keď zázrakom prežili aj tak nedokončili preteky, lebo to boli nespoľahlivé haraburdy. Akurát v tom období bola najvyššia poruchovosť v celej histórii. Prajem príjemnú zábavu pri pohľade na poloprázdnu trať, lebo polovici štartového poľa vybuchli tie úžasné motory ktoré nevydržali ani prd makový.
Ja si zavtedy budem pozerať pekné preteky ktoré sú adekvátne dnešnej dobe. V dobe keď nie sme ochotní sledovať smrť ľudí v priamom prenose.
Máš pocit, že sledovat současnou Hondu, nebo Hondu 2015 je výživnější?
S Hondou niekto vôbec počíta? Ešteže sa prihlásil Cadillac, takže na rošte nám zostáva 20 pilotov s funkčným motorom.
Já s Hondou samozřejmě počítám, ale ještě chvíli bude trvat až si Aston uvědomí, že monokok F1 není vibrátor.
pekne preteky![]()
Clovece,ty si presne ten netflixovy konzument, akeho LM potrebuje.
Tak ich len pekne sleduj a nezabudni pritom nezaspat a este tomu aj zatlieskat.
ty nebudes pozerat?
Je to na zaplakanie. WSBK mi nevyšlo, v moto GP bola radosť len z toho, že zasa po dlhšom čase vytreli markézovcom omastok z randlíka a ako tu čítam tie morové názory … Tak to ma pán Boh poteš.
Toprak prekonal moje ocakavania. Cakal som velku stratu a nakoniec porazil Millera a na ostatne Yamahy tiez vela nestracal. Inak nic lepsie ako Moto3 a GP nie je.
Diky za nejaky releventny nazor. Tvoji oponenti len argumentuju nejakymi predstavami ako to bolo kedysi, matne spomienky a v realite nic nebolo. Spomienkovy optimizmus, hej tak sa tomu hovori. V realite jak pises, nuda pol sezony ale miestny staromilci (isto to uz budu dochodcovia, tym sa cnie aj za komunistami) sa idu potrhat ako super sa pretekalo. A ked pocuju slovo elektrina ci baterky tak hned musia brat tabletku pod jazyk
Hele, neurážej všechny pamětníky, jo
! Já se třeba těším hodně a klidně Ti dám za pravdu, že “za starých zlatých časů” bývaly závody kolikrát pěkná nuda…
To je sice občas pravda, ale bez pomocných umělých berliček jako třeba DRS, nebo povinné zastávky v boxech a sračkoídní Pirelli by dnešní závody nebyly o nic lepší. Naopak jsem přesvědčený, že by se nebylo na co dívat. Už tak jsou dnešní vozy pořádná nuda a bez zbarvení by nikdo nepoznal o jaký vůz se jedná.
Kvalitné slangové výrazy tu dávate borci.
![]()
“Benál do Fichtla” som si musel vyhľadať, aby som zbytočne nezahlcoval diskusiu otázkami na Ferdu. ![]()