Szafnauer potvrdil, že zamestnancov Force Indie vyplácal aj z vlastných peňazí | Magazín F1 - F1online.sk

Force India je vo svete Formuly 1 unikátnym projektom v tom, že aj napriek neustálym finančným problémom dokázala byť konkurencieschopná, prilákať kvalitných inžinierov a v tíme vytvoriť skvelé prostredie. Nemalú zásluhu má na tom jej bývalý šéf Otmar Szafnauer, ktorý dokonca pre zachovanie pohody v stajni neraz vyplatil zamestnancov zo svojich vlastných peňazí.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174168/szafnauer-potvrdil-ze-zamestnancov-force-indie-vyplacal-aj-z-vlastnych-penazi

Otmar byl dobrý šéf a taky to bylo na výsledcích znát.
škoda, že nedostal stejnou podporu u Renaultu.

1 Like

Aj po tomto odhalení sa potvrdzuje, že Otmar nebol zlý šéf. Forcu Indiu manažoval celkom dobre. Potom, keď team kúpil Lawrance Stroll a pretransformoval ho na AM síce došli do tímu veľké peniaze, ale on odišiel. Už si presne nespomínam, prečo, ale bez ohľadu na to, čo bolo za tým, tak manažovať team, kde jazdí syn majiteľa je celkom o držku. Nie je to pozícia, v ktorej chcete byť.

No a ten presun do Alpine? Myslím, že sa snažil pre ten tím získať kvalitných ľudí a vytvoriť životaschopné pracovné prostredie. Ale šéfovať tomu marazmu s obmedzenými kompetenciami a slabou podporou? To sa skrátka nedá. Aj to ako im zdrhol Alonso do AM nie je ani tak Otmarova vizitka, ako vizitka Rossiho. Veď to bolo na plač, čo za podmienky dávali 2-násobnému majstrovi sveta. Piastriho domrdalo právne oddelenie Alpine.

Takže Szafnauer bol len taký fackovacý panák, ktorý si to musel vyžrať za tie najvyššie kruhy. Možno škoda, že nedostal priestor v Audi on na úkor Binotta.

1 Like

Vyplacat zamestnancov zo svojho, to by si Toto Wolf nikdy nedovolil …
Klobuk dole Otmar !

Horner by to spravil však ? Veď on je skôr na naturálne odmeny ? Také ťapkanie po zadku mladým kolegyniam napríklad to je správna forma motivácie :grinning:

tak neviem ci prave to ho robi dobrym sefom.
empatickym ano, ale celkovo dobry by sa do takej situacie nemal dostat

Nepletl bych si Otmara s Mallyou. Otmar nebyl ten, komu tým patřil.

2 Likes

To si sa kde dočítal? Je k tomu seriózny zdroj?

4 Likes

Jasné, že nie je. Len si niekto dovolil spomenúť Wolffa, tak ho to premohlo a na oplátku musel zaútočiť na Hornera, ktorého dovtedy nikto nespomínal. Stačí sa pozrieť na jeho profilový obrázok a je to jasné prečo. :slight_smile:

Jak je jako možné, že ne? Však přece bad johnie ho viděl na vlastní oči ten penis, možná si i šáhnul aby se přesvědčil :grin:

3 Likes

Jaj tak, na Honzieho som zabudol, že on je ten najserióznejší zdroj informácií, ktorému nestačí len vidieť, ale musí si aj chytiť, aby uveril. :joy:

Ve výpovědi asistentky Hornera. Teda ta je suspendovaná, protože si dovolila ozvat se proti Hornerovi.

Někde jsem četl, že by naopak měla povýšit.

Ze suspendace na povýšení? Tak v RBR je už teď asi všechno možný, i tak se dá vyhnout civilnímu řízení u soudu

Prý má nahradit nějakého inženýra, který z RB odchází.

1 Like

A nejaký seriózny zdroj? Rozsudok alebo niečo podobné. Obvinenie si môže vymyslieť hocikto hociaké.

4 Likes

Je jedno čo ti sem pošlem ak to pojde proti Hornerovi bude to pre teba neseriózny zdroj. Tak nejako to v dnešnej dobe funguje.

Tak to funguje. Sú ľudia, ktorý sú presvedčený o Hornerovej vine. Sú aj ľudia, ktorí sú prevedčení o plochej Zemi. Je jedno, koľkokrát napíšu “ja si myslím že to tak je, lebo prekypujem nenávisťou a toho Hornera nemôžem ani vidieť”. Aj tak to nebude seriózny zdroj. Stačí uviesť seriózny zdroj.

4 Likes

Stačí, že se snažíš shazovat lidi tím, když si myslí o Horneroci, že to udělal. Tak, že jsou automaticky mimo a přirovnáváš to k těm, co věří na plochou zemi. Pak jsou lidi co věří, že FIA měří všem stejným metrem, něco, jako lidi co věří na čipy ve vakcínách.

Ja napríklad o plochej zemi presvedčený nie som a takisto som ten prípad v danom case sledoval dosť podrobne a pripadá to príliš ako snaha o ututlanie a už aj samotný pokus Hornera umlčať kolegyňu peniazmi hovorí sám za seba. Nikde nepadol rozsudok to nie ale keby bol Horner viny nesprával by sa inak tak mi dovol zaujať postoj aký chcem ja nehorim láskou k Hornerovi a ani ho nutne nenávidím, takze nemám pocit že potrebujem niekomu držať stranu za každú cenu. Viem si predstaviť a uznať že si to kolegyňa vymyslela nemám s tým problem ale mne osobne to tak nepripadá.