Szafnauer: Aston Martin nás nepredbehne, kým tam bude Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

No vidíš a to o Gaslym neuvažují ani takhle, smutný :kissing_smiling_eyes:

Gasly je bohužel smluvně vázán s Grglavkami až do konce příštího roku, takže ještě nahradit Hamíka nemůže.

Ten na to nemá a nikdo z to týmů po něm nešáhne, už si to přiznej Ferdinande

Tehdy se psalo že jít do Renaultu je ještě horší než jít do Aston Martinu. Protože si Alonso vybral Renault a na Vettela zbyl Aston Martin. Tyhle řeči se vypouštějí protože na Jolandu si hraje kde kdo a když někoho nemají rádi jde to snadno. Dnes to už nikdo neodvolá, psát o zaručené budoucnosti je tak snadné ale vyvodit z oněch slov závěry to už moc nenajdeš :sweat_smile: Nebo vzpomínáš když Alonso opouštěl Ferrari? To bylo řečí že konečně budou moci opět vyhrávat tituly. Reálně ale bojovat o titul až do posledního závodu už nedostál nikdo. Dnes se mluví již jen o tom jaký je Ferrari vrták :grin:

Zatím je na tom i v letos katastrofálním AT stále lépe než kdyby jezdil v Austinu.

To je klasika a Ferda prostě odmítá vidět realitu

V Austinu jo? :rofl:

Zrovna se dívám na záznam Nascaru, kde zrovna padla řeč o Austinu, tak jsem se sekl. :slightly_smiling_face:

Nevím, ale Aston poslední závody lepší jak AT a to píšeš, jak jsou záhubou, tak mi to nějak nesedí

Ale od AT neprchá tolik lidí jako z Astonu a hlavně tam nemají kazisvěta Whitmarshe.

Szafnauer tvrdí že Alonsovi nabídli více než u nich bral teď, i když konkurovat Aston Martinu pochopitelně nemohli.

Tam nejde o prachy, tam jsou úplně jiný věci

Asi, ale četl jsem info že mu nabídli hodně malou částku (na jeho poměry) kdy by bral i méně než Ocon. Kde je pravda nevím.

Vettel v Astonu finančně netrpěl, jinak by ho tam nikdy nedostali a jestli Alo po něm přebírá i plat, tak si na souchotě určitě stěžovat nebude.
Úprava;
Hybnou silou k odchodu mohlo být, že mu nabídli méně než Oconovi.

Ale teď Szafnauer říká že ne, tak ono říkám chce to taky vyjádření Alonsa o těch důvodech proč opouští Alpine.

Třeba už byl Renaultem pouze znuděný. Vždyť tam byl už potřetí.

Opouští je potom co Ocon předvedl v neděli v Maďarsku, po chybách Alpine a potom co Alo řekl, že chce zůstat, tak mu nedali co potřeboval

Ono to kdy podepsal je taky neznámá, někdo tvrdí v sobotu, někdo až v neděli, to se možná ani nikdy nedozvíme. Stále cítím jako velkou škodu že tam v Alpině během sezony nedávali více náklonnosti k Fernandovi, to auto a vývoj začíná fungovat. Ale u Aston Martin čekám taky mnohem více než kde jsou teď a to že se jim nedaří nebude podle mě trvat moc dlouho.

1 Like

Aston zajezdil dobře když jezdili s celým Mercedesem. Hned když si začali auto stavět sami, tak nastal okamžitý propad. A teď kopírovat Mercedes nejde. Sám má problémy a kopčením Merglu by se Aston propadl ještě níže.

Na autě z roku 2023 už bude výrazná stopa Dana Fallowse kterého letos přetáhli od RedBullu. S Alonsem se z nich stane obávaný tandem :sunglasses:

Ale i jiná velká jména už makaj, třeba Tim Milne přetažený z aerodynamického oddělení Toyoty, Keith Barclay, Dave Mylett z RedBullu … .

1 Like