Nekecej, protože toho jsem si oblíbil z Alpine uplně nejvíc, jako fakt. Vlastně ho vůbec neznám, vystoupil za celou dobu asi jenom 3x ale stál za to Něco se mi na něm líbí (a není to jen že Alonsa umí pochválit). Kde jsi na to narazil?
Nejspíše byl nalákán na vějíčku lepších peněz, ale především mohl dostat nabídku, že bude jezdit za McLaren a né jít na zkušenou třeba do Williamsu.
Jestli někdy půjde Gasly do Renaultu, tak místo Ocona. Mít čistě francouzský tým se dnes nenosí.
Tuším Motorosport365 nebo tak nějak se ten web jmenuje, ono se o tom mluvilo ještě před Maďarskem, možná to byl další možnej impulz pro Alonsa
Jen ať se žabožrouti poperou na chvostu za svoje chování
S tou trávou by měli přestat hlavně příznivci Alonsa. Ten se žene do záhuby v Astonu a Vy se tomu ještě smějete.
To stejné si psal po jeho návratu do F1 s Alpine, že se žene do záhuby
Lenže u nás pojem Alpinista znamená pre niektorých ľudí: ten, čo pije Alpu
Nějak nevidím, že by Alonso odcházel z Renaultu šťastný a nadšený.
To ale není žádné překvápko. Se slzou v oku ještě nikdy neodcházel ze žádného týmu.
Zeptej se těch týmů, proč ho stále chtějí narozdíl od Gaslyho
Zrovna teď v Astonu potřebují narychlo zaplácnout díru po Vettelovi, takže se jim kus kytu hodí.
No vidíš a to o Gaslym neuvažují ani takhle, smutný
Gasly je bohužel smluvně vázán s Grglavkami až do konce příštího roku, takže ještě nahradit Hamíka nemůže.
Ten na to nemá a nikdo z to týmů po něm nešáhne, už si to přiznej Ferdinande
Tehdy se psalo že jít do Renaultu je ještě horší než jít do Aston Martinu. Protože si Alonso vybral Renault a na Vettela zbyl Aston Martin. Tyhle řeči se vypouštějí protože na Jolandu si hraje kde kdo a když někoho nemají rádi jde to snadno. Dnes to už nikdo neodvolá, psát o zaručené budoucnosti je tak snadné ale vyvodit z oněch slov závěry to už moc nenajdeš Nebo vzpomínáš když Alonso opouštěl Ferrari? To bylo řečí že konečně budou moci opět vyhrávat tituly. Reálně ale bojovat o titul až do posledního závodu už nedostál nikdo. Dnes se mluví již jen o tom jaký je Ferrari vrták
Zatím je na tom i v letos katastrofálním AT stále lépe než kdyby jezdil v Austinu.
To je klasika a Ferda prostě odmítá vidět realitu
V Austinu jo?
Zrovna se dívám na záznam Nascaru, kde zrovna padla řeč o Austinu, tak jsem se sekl.
Nevím, ale Aston poslední závody lepší jak AT a to píšeš, jak jsou záhubou, tak mi to nějak nesedí