No, ale zatáčky v Madarsku jsou hlavne středně rychle a k tomu i pomale, to sedi AM, vzpomen kde byl McL v Monacu nebo Kanade s pomalejsima zatackama
OK, přesvědčil jsi mě a přebíráš plnou zodpovědnost
Ač jste se nepřiznali což jsem čekal můžu klidně vyhlásit vítěze o nejnarušenější osobu napříč fóry F1.
Je jím @Situs alias Piškotek a navíc nemá ani koule to přiznat.
@HellHogr to být nemůže protože je moc chytrý na takovou blamáž.
No, historie každého doběhne.
ty sem vzdycky prides, spravis si tu sam sukromne divadlo na ukor ostatnych, ale dopadne to ajtak na teba, a porucas sa zaujimave spestrenie
Když uhodnes přesně to triko, tak máš u mě triko.
McLaren, je to tam
najkrajsie su podla mna mercedes cierne, tak ten?
Ať Situs napíše že to není pravda a já se omluvím, pokud teda nebudu mít důkaz že lže.
Takhle to dopadá, když někdo hloupě na někoho útočí s dvojitou registrací.
Hele fakt teď mi to nějak uniká Jako klidně měli být i o 2 místa výše ale nějak to na to prostě nebylo, spíše měli být ještě za Ferrari.
mne vzdy moja vlastna vnutorna pravda prinesie najvacsiu satifakciu, vacsiu nez sa s niekym dni a roky natahovat kto do.cura najdalej ale tak kazdy sme nejaky, o tom ziadna
Podle mě myslí Q, že tam Alonso mohl být o příčku výš. Ten druhý pokus nebyl ideál. V zavodě na 7 místo ale neměli no, to bylo vidět. SC Alonsovi pomohl stejně tak Hamovi a za poslední dva zavody od Alonsa 16 bodů? To můžeme být fakt ještě rádi.
Tady asi fakt nastává situace, kdy je lepší takového trolla nekrmit. On je splachovací a asi mu to i dělá dobře, jakákoliv reakce na něj.
No tohle samozřejmě, před Albona v té kvalifikaci měl jít, to jsem samo myslel a přišlo mi to ok.
Jj, tam ten prostor určitě byl. Temny_syr asi myslel, že jsi to psal o zavodě…
Neee, tymovka cerna Mercedes letosni? Kecas
Vsak tu lzes jen ty piškotku
@Triper, @airobot, @Situs, @spineIesssheep, @HellHogr.
Se Situsem jsme se kdysi kočkovali jako divocí psi. I dnes se dokážeme příjemně poškádlit, ale většinou spory vyvolá někdo jiný.
Naopak cítím, že dnes provozujeme spíše tu správňackou formulovou diskuzi. Asi jsme si tehdy sporů užili natolik, že ve směru Alonsa jsme si už vyříkali vše a dnes by jsme se už pouze opakovali.
Při troše dobré vůle můžou být i pomyslní soci spojenci. Jen to chce trochu tolerance i přimhouření alespoň jednoho oča.
Můžu potvrdit, že symbioza je příjemnější než hádky.
Ne. Jsi blázen? Jsem říkal, že nemám rád dětský merche.