Fernando Alonso v tejto sezóne už šesťkrát vybojoval pódiovú trofej a v Španielsku si predsavzal, že si už nikdy nenechá ujsť pódium, no realita píše iný príbeh. Aston Martinu v posledných týždňoch dochádza dych, čo je jasné aj Fernandovi Alonsovi. Siedme miesto preto nepovažuje za zlý výsledok, ba práve naopak. Monopostu AMR23 vraj lichotí.
Aspon uz nebudeme pocuvat jeho reci o tom ze ide vyhrat… A postupom casu tak ako som to tvrdil uz na zaciatku sezony pride od neho kritika do vlastnych radov… On bol vzdy taky
AM byl na začátku sezony v pozici, o které se ani nesnilo, výsledky má daleko lepší, než by měl AM mít. Upřímně řečeno čekal jsem, že Mercedes a Ferrari předběhnou vývojově AM dříve, než až prakticky v polovině sezony. Budou velice náročné závody ve SPA, Monze, Mexiku a Las Vegas, možná se přidá i Suzuka a Cota, jinak by AM měl být furt v mixu. Je potřeba se poučit a odstranit tyhle nedostatky na pří■■■ rok
Tak to pak samozřejmě jo, no reálně tam ta výkonnost prostě nebyla. Před Ferrari skončil jen díky SC a toho Leclerca ubránil jen díky Albonovi a jeho DRS.
Včera jsem psal že začne sezóna pohádek a protiřečení velkého tlučhuby a už to tady máme.
Dneska nemají rychlost ani na sedmé místo ale ještě před měsícem vyhlašoval boj o titul. Ten chlapec se to nenaučí i kdyby jezdil 20 let.
Trojice sektářů bude mít zamotané hlavy se z toho vylhat.
To heslo fanatiků - zvyšujeme tlak - bylo tak nápadité a vypovídající o jejich hlouposti skoro stejně jako Alonso zlom vaz.
tohto som sa bal. Ze pride na to, a ukaze sa, ze AM nema potencial na dlhodobe preteky v zbrojeni. Kazdopadne skoda, bolo to sympaticke ako boli vpredu
Já se tady ale vážně moc dobře bavím.
Ještě že tady jste, je tu zábava jste jako obecní blázni, taky bavíte okolí a ostatní se na vás chodí dívat jako do Zoo.